Un soci, un acompanyant. LA FINAL DE LES FINALS!

Aquest diumenge tenim la final de les finals davant l’Atlético Levante UD (18h) i tornarà a ser imprescindible que tots posem el nostre granet de sorra per assegurar els tres punts i esperar els resultats dels rivals directes. És per això que mantenim la promoció especial perquè l’Estadi sigui el de les grans ocasions: cada soci de la Unió Esportiva Olot tindrà dret a convidar un amic, que podrà gaudir de franc del partit (*promoció vàlida a la zona de General). T’estimes la UEO? T’aprecies el club? Doncs ara és el moment de demostrar-ho!

Gastarem tota l’energia positiva per aferrar-nos a la promoció de descens. Penseu que ens ha costat molt arribar fins aquí… Ara, tenim la història a les nostres mans. Ho sents? Ho vius? VINE A L’ESTADI! Volem Segona B!

Leave a Reply