Consulta el fullet de l’Olot-Atlético Levante

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest diumenge inclou un anàlisi de la plantilla de l’Atlético Levante UD, la confiança del vestidor per completar  la carambola i disputar la promoció de descens i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). En la secció del futbol base, analitzem el final de lliga del Juvenil A i es dedica la contraportada al CPA Olot, campió per 11a vegada del títol europeu de Grups de Xou celebrat a Porto. El desplegable és un pòster de l’extrem Èric Reverter.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

Leave a Reply