Amb el cor a la mà

La Unió Esportiva Olot rep la visita de l’Atlético Levante (diumenge, 18h) amb la obligació de vèncer i esperar resultats favorables de la resta d’implicats. Els tres punts són innegociables davant un rival en bona línia que li falta un punt per lligar la salvació. Luismi Quezada, amb una petita ruptura, baixa sensible per a Castillejo al lateral esquerre. Mantenim la campanya “Un Soci, un Acompanyant” amb la intenció d’omplir l’Estadi i assolir l’objectiu.

El desenllaç, el judici final. Aquest diumenge es viurà una última jornada d’infart, de transistors, d’alegries i decepcions. El que està clar és que a la UEO només li val el signe de la victòria i per això hem de sortir endollats des del minut zero, tant jugadors com aficionats. Ha estat una temporada dura i complicada per diverses circumstàncies però encara som a temps d’arranjar-la i lluitar per disputar la promoció de descens, l’única via factible per a la permanència. El triomf és imperatiu i després ja mirarem què passa als altres camps, això sí, conscients que tenim guanyat el gol-average amb l’Olímpic de Xàtiva, que rep el Barça B, i que també ens afavoreix el triple empat amb Olímpic i Pobla de Mafumet. Deixant matemàtiques i calculadores a banda, ens hem de centrar en derrotar un contrincant, l’Atlético Levante UD, que travessa una molt bona ratxa des de l’arribada del nou entrenador, Toni Aparicio. Els Traver, Delgado, Nanclares i companyia han tret el cap de la zona vermella i ara només els falta un punt per assegurar la seva continuïtat a Segona B per segon any consecutiu.

Però a l’Olot mai no ens donem per vençuts i diumenge no en serà una excepció. Castillejo té la baixa de Luismi Quezada, que va patir una ruptura al quadríceps al Rico Pérez, i el dubte de Sergio Ortiz, amb molèsties musculars. Els que surtin saben el que ens hi juguem, el que s’hi juga una afició i una ciutat que es mereixen un any més a la categoria de bronze. És la final de les finals i tots hem d’estar a l’alçada, ara més que mai hem de demostrar el sentiment olotí, treure la rauxa que portem a dins, animar fins que el cos ens digui prou. Ens estimes? Ens aprecies? Vols Segona B? Vine, et necessitem!! JUNTS MÉS FORTS!

La prèvia de Castillejo

“La plantilla està molt animada, hem de guanyar i esperar. Només podem controlar això, és un altra de les finals que tenim a casa. L’Atlético Levante ha millorat molt amb el nou tècnic, sobretot en l’aspecte defensiu. Han enllaçat deu partits sense perdre, són jugadors molt verticals a dalt, joves amb qualitat i perillosos. Els val l’empat però no vindrà conformar-se amb això. No m’agrada demanar quan no ets capaç de donar molt, però espero que l’afició segueixi fidel i ens ajudi fins al final”.

Precedents

Únic precedent de mal record. El filial del Levante només ha visitat un cop la capital de la Garrotxa. Va ser fa dues temporades, en l’estrena de l’Olot a Segona B, i en la qual els visitants es van emportar la victòria en un partit boig (3-4). En el duel de la primera volta, el resultat sobre la gespa va ser 2-2, malgrat que després el Levante va imposar-se als despatxos per alineació indeguda de Djak (3-0). Serà un partit especial per a l’exgranota Èric Reverter.

Baixes: Luismi i Roger Bonet (lesió)

Convocatòria: per confirmar

Foto: Atlético LUD

Leave a Reply