Nota informativa de la Directiva

Abans del transcendental i especial partit de diumenge a l’Estadi contra l’Atlètic Levante, la Directiva de la Unió Esportiva Olot mostra el seu agraïment pel suport rebut de l’afició durant tota la temporada. Des del club valorem els ànims i l’esforç d’uns seguidors exemplars i modèlics, que ajuden a l’equip en els bons i els mals moments. Som un club que es forja en situacions adverses i que creix a base de lluita, treball i humilitat.

Davant aquesta difícil prova, la Directiva es solidaritza amb la plantilla i el cos tècnic, i anima als jugadors a tirar endavant la situació per mantenir-nos un any més a la Segona B. Per tant, fem una crida a l’afició per a que acudeixi en massa aquest diumenge a les 18h a l’Estadi Municipal. Tenim una autèntica final i us demanem que doneu a l’equip un últim alè i l’empenyeu cap a la victòria per tal d’assolir la fita de la promoció. És per això, que mantenim la campanya “Un Soci, un Acompanyant” i esperem que l’Estadi sigui el de les grans ocasions.

Nosaltres ens mantindrem fidels al nostre compromís al front del club siguin quines siguin les condicions i circumstàncies.

Foto: Adan Príncep

 

 

 

Leave a Reply