Revalidem títol al Torneig de l’Estany

La Unió Esportiva Olot s’emporta la 47a edició del Torneig de l’Estany després de superar amb claredat el Figueres en el xoc decisiu (4-0). Els de Calderé havien perdut el primer duel contra el Banyoles (1-0), que després ha estat golejat pels empordanesos (0-4), però la diferència de gols ha donat el guardó a la UEO. Un triangular per seguir creixent físicament abans de la visita a Vilatenim en la 2a eliminatòria de la Copa Catalunya.

Per segon any consecutiu, la UEO s’ha coronat com a campió al Torneig de l’Estany celebrat a l’Estadi Miquel Coromina i Moretó de Banyoles que, per cert, estrenava nova gespa artificial. I això que els olotins s’han vist superats en el primer partit pel conjunt local, el CE Banyoles de Segona Catalana, que ha vençut gràcies a un gol d’Ignasi en la recta final (37′). Els jugadors de Calderé han notat el desgast físic del partit contra el Nàstic, tot i que han gaudit de bones opcions al cap de Lluc i a les botes d’Amargant i Marc Mas, a qui Donat li ha endevinat un 1×1 molt clar. La gran efectivitat dels banyolins i la manca d’encert dels garrotxins ha propiciat la campanada en aquest primer assalt.

Una cara ben diferent ha tingut l’enfrontament contra la UE Figueres, en la qual els nostres futbolistes han sortit amb un ritme frenètic i pressionant ben amunt. El cos tècnic ha introduït alguns canvis que han tingut el seu efecte en el marcador. Ben aviat, Héctor Simón s’ha inventat una croqueta de traca a la frontal i ha definit amb una gran rosca (4′). Corria el primer quart d’hora quan Sergio Álvarez s’ha estrenat amb la samarreta vermella (15′). El veneçolà ha finalitzat a porteria buida una assistència d’un generós Dembo, que havia estat ben habilitat per Kike Sánchez, magnífic jugant com a lateral dret. Tres minuts després, Lluc Banús s’ha alçat majestuosament per anotar el tercer amb el cap després d’una falta ben cargolada per Héctor (18′). No seria l’únic defensa que marcaria, ja que deu minuts després, David Bigas s’ha sumat a la festa i ha rematat a plaer una centrada de Kike Sánchez, omnipresent pel seu carril. Ben poc s’ha hagut de lluir Albert Quintanas, el flamant nou porter que avui debutava sota pals. És cert que el Figueres ha jugat amb una barreja de suplents i teòrics titulars, però la seriositat i la contundència ofensiva de la UEO ens ha deixat bon gust de boca de cara a diumenge (20h). A Vilatenim serà una altra història, amb el pas a la 3a ronda de la Copa Catalunya en joc. Competirem per passar ronda! Us hi esperem!

FITXA TÈCNICA

CE Banyoles: Donat, Facu, Edile, Lanzas, Dani, Andreu, Sala, Gispert, Jam, Marc i Isaac. També han jugat Ignasi i Toni Güell.

UE Olot: Sacrest, Micaló, Fran Soler, Ferru, Lluc, Abel (c), Amargant, Héctor, Mas, Dembo i Litus.

Gols: 1-0, Ignasi (37′).

Àrbitre: Guillem Fernández Campanya

UE Olot: Quintanas, Escudero, Abel (c), Bigas, Sergio, Kike, Lluc, Hèctor, Alfredo, Amargant i Dembo. També han jugat Èric, Roger i Jose.

UE Figueres: Valeros, Varese, Ian Vila, Venzal, Cunill, Pitu, Enric Genís, Pep Chavarria, Revert, Torque i Ritxi.

Gols: 1-0, Héctor (4′), 2-0, Sergio Álvarez (15′), 3-0, Lluc (18′), 4-0, Bigas, (28′).

Àrbitre: Carlos Mombrau Morcillo. Ha amonestat Lluc (UEO) i Revert (Figueres).

Leave a Reply