Solvència contrastada (Vilassar 1-2 UE OLOT)

Quarta victòria de la Unió Esportiva Olot al Xevi Ramon en una altra mostra de practicitat atacant i fiabilitat defensiva. Els gols de Sergio Álvarez i Marc Mas, el sisè en cinc partits, han demostrat que hem après la lliçó de Sant Feliu davant un Vilassar que hi ha posat emoció amb el gol de Soufiane. Amb aquest triomf escalem a la segona posició abans de rebre el Figueres en el derbi gironí del proper diumenge. 

Sabíem que no seria fàcil i que trobaríem obstacles. I és que ens ha costat uns 25 minuts aclimatar-nos a les dimensions i a la superfície del camp del Vilassar. Intensitat, lluita i molta pilota dividida han caracteritzat els primers instants del matx, fins que els de Calderé han decidit agafar la batuta. Amb HÉctor i Roger Vidal a la sala d’operacions i un dibuix tàctic de 3-5-2, hem pres el control i la fluïdesa necessària per començar a atacar amb comoditat. Precisament Roger ha estat l’home més perillós, primer amb una rematada de cap i després amb un tir llunyà que ha sortit desviat per poc. Per part dels de Manel Moya, un parell de centrades ben intencionades que ens han mantingut en alerta. Calia un gol per reflectir el domini en el marcador i ha arribat quan fa més mal, just abans del descans. Blázquez assisteix Sergio amb una passada bombejada, el veneçolà recull l’intent de refús del defensa i finalitza amb una gardela duríssima amb l’esquerra (41′). Temps de descans amb un avantatge mínim i vibracions prou positives.

Hem sortit dels vestidors amb ganes d’ampliar el compte golejador per anar més tranquils i no haver de patir en la recta final. Astut i murri, Héctor Simón ha picat una falta amb rapidesa sorprenent la defensa maresmenca i deixant sol a Marc Mas, que l’ha clavat amb un xut creuat amb cama esquerra (53′). Sisena diana en cinc partits del punta silenc, un autèntic depredador de l’àrea. A partir d’aquí, hem intentat contemporitzar el joc malgrat la rauxa del Vilassar, que deu minuts després ha retallat distàncies amb el gol de Soufiane (64′), guanyant l’esquena a la defensa olotina. Però aquest Olot sap patir, sap resistir i sap aguantar un marcador favorable. Tot i la insistència de Matamala i companyia, els tres punts han volat cap a la Garrotxa amb la sensació que el bloc crema etapes a una velocitat imparable. Quart triomf, el segon fora de casa, que ens enfila a la segona posició just per darrere del Peralada. Ningú ens treu del play-off i volem seguir enllaçant alegries amb la visita del Figueres, diumenge que ve a les 17h a l’Estadi Municipal. Derbi gironí en el qual el pronòstic sempre és totalment incert, independentment de números i estats de forma. Lluitarem per tornar a somriure amb la nostra gent. SEGUIM!

FITXA TÈCNICA

UE Vilassar de Mar: Imanol, Edu, Viale, Peque (c), Isma, Tejero, Uri (Soufiane, 58′), Blanchart (Baba, 61′), Matamala, Èric i Camacho(Brian, 81′)

UE OLOT: August, Jose, Bigas, Lluc (Alfredo, 68′), Escudero, Abel (c), Blázquez, Roger, Marc Mas, Sergio (Litus, 88′) i Héctor (Èric, 81′). 

Gols: 0-1, Sergio (41′), 0-2, Marc Mas (53′), 1-2, Soufiane (64′)

Àrbitre: Brian Díaz Díaz. Ha amonestat Peque i Brian (Vilassar) i Jose, Bigas i Blázquez (UEO).

Incidències: partit corresponent a la 5a jornada del campionat de lliga del grup 5 de Tercera Divisió amb la presència d’uns 450 espectadors al Municipal Xevi Ramon de Vilassar. 

Foto: Isaac Planella-Ràdio Olot

Leave a Reply