Consulta el fullet de l’Olot-Cerdanyola

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest diumenge inclou un anàlisi de la plantilla del Cerdanyola FC, l’estat d’ànim del vestidor després del partit a la Pobla i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). En la secció del futbol base, analitzem l’inici de lliga dels més grans, Cadet A i Juvenils, i es dedica la contraportada a la presentació del futbol base. El desplegable és un pòster de l’extrem del planter Alfredo Gutiérrez.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

fullet33

fullet22

posteralfredo1

Leave a Reply