Ascensors Serra puja al projecte de la UEO

La Unió Esportiva Olot arriba a un acord comercial amb Ascensors Serra, que passa a ser el patrocinador principal de la samarreta del primer equip per aquesta segona volta. El president Joan Agustí ha destacat el valor sentimental i local d’aquest lligam amb una empresa garrotxina de referència en el sector. Josep Serra, soci número 1 del club, assenyala que és una satisfacció i un orgull poder ajudar al creixement de la UEO.

Ascensors Serra és una marca plenament arrelada a la ciutat i a la comarca amb més de 90 anys d’experiència dedicant-se a la fabricació i construcció d’ascensors per tal de fer més còmoda la vida de les persones. Aquest matí a l’ATN Restaurant s’ha oficialitzat l’acord entre el nostre club i l’empresa olotí davant dels mitjans de comunicació. El president de la UEO, Joan Agustí, ha valorat molt positivament l’arribada d’un nou patrocinador de caire familiar. “És una empresa molt significativa a la Garrotxa i sobretot per a la UE Olot, ja que el seu propietari és el soci número 1 del club. Està representada per una família que té una gran vocació a la ciutat i estem molt contents de tenir-los amb nosaltres”. Agustí ha posat èmfasi en l’esperit local del conveni. “Ens sentim arrelats al territori i ens comprometem a seguir vinculats amb les entitats de la ciutat” deixant clar, amb un toc d’humor, que “ens agradaria ascendir de categoria amb l’ascensor d’Ascensors Serra”.

dsc_0073

A la imatge: Jordi Reyes, Joan Agustí, Uri Santos, Josep Serra Macias, Abel Solé i Josep Serra P.

Per a la seva part, el màxim responsable de la marca olotina, Josep Serra Macias, soci número 1 de la UEO, també s’ha mostrat encantat amb una vinculació comercial que té un punt de sentimental. “Entre tots plegats farem arribar l’Olot on es mereix i on li correspon. Espero que lluïu amb dignitat el nostre patrocini”. Serra ha volgut treure ferro a les xifres i desitja que el club segueixi creixent amb més espònsors. “El que m’importa és l’entrega, el compromís i el fet d’aportar el nostre gra de sorra a la UE Olot, ens fa molta il·lusió. Per nosaltres serà una satisfacció quanta més gent s’afegeixi al projecte”.

El president Joan Agustí ha reiterat que continuaran buscant empreses de proximitat, anunciants, socis i simpatitzants per tal que “els nostres triomfs siguin també els de la ciutat d’Olot” i ha agraït la implicació d’Aigües de Sant Aniol, patrocinador principal durant set temporades, que continuarà visible al lateral de la samarreta. “L’important és la il·lusió dels dels patrocinadors més enllà de les xifres. Anirem endavant amb esperit volcànic i amb l’ajuda de socis” ha conclòs Agustí, en plena campanya de Nadal d’abonats amb carnets a meitat de preu.

Fotos: Isaac Planella-UE Olot

GALERIA SENCERA: http://www.ueolot.com/px_gallery/presentacio-ascensors-serra-per-isaac-planella/

Leave a Reply