Consulta el fullet de l’Olot-Ascó

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest diumenge inclou un anàlisi de la plantilla del FC Ascó, les sensacions del grup després de l’aturada nadalenca i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). També dediquem un espai a l’acord comercial amb l’empres garrotxina Ascensors Serra i es dedica la contraportada a la campanya de socis d’aquest Nadal amb els carnets a meitat de preu per a la segona volta. El desplegable és un pòster també del migcampista Roger Vidal. 

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

fullet1

fullet2

fullet3

Leave a Reply