La jornada al futbol base (29 i 30 abril)

LES CRÒNIQUES

Últim cap de setmana del mes d’abril per als equips de la Fundació UE Olot, que ens han deixat uns números de 5 victòries, 2 empats i 3 derrotes. Tot seguit analitzem en profunditat cadascun dels partits amb els resums que ens serveixen els entrenadors:

ALEVÍ C 5-3 Santa Eugènia

L’Aleví C va signar un partit molt complert contra un equip molt fort físicament i amb joc molt directe i al contraatac. En canvi, els de Corominas i Caballero van tenir el domini de la situació i es van avançar en l marcador, generant més ocasions per ampliar la renda. Els visitants, però van aconseguir capgirar el resultat en dues jugades aïllades. Els de casa no van abaixar els braços i van tornar a donar la volta assolint així un gran triomf.

Girona 5-1 ALEVÍ B

Bon partit de l’Aleví B, que visitava el camp del líder gironí. Dos errors al principi del partit van condemnar als de Carré i Genís, que van anar a remolc durant la resta del matx. Tot i això, es va poder gaudir d’un magnífic partit en el qual els nostres joves van competir de tu a tu amb un gran Girona.

ALEVÍ A 1-6 Girona

Partit contra el campió de la categoria. L’Aleví A va començar jugant de tu a a tu però els errors defensius van propiciar que encaixessin dos gols i abaixessin els braços. Els de Morchón i Banús van ser dominadors de la pilota en el segona quart, i fins i tot van enviar un xut al travesser que els hauria fet entrar de ple en el partit. A la tercera part, el futbol de toc proposat per l’Olot va tenir premi amb l’1-3, però el Girona va tornar a aprofitar els regals en defensa per ampliar el seu compte golejador.


INFANTIL C 5-1 Porqueres

Una primera part molt bona i vistosa per part de l’Infantil C, que va aconseguir tres dianes per afrontar la segona amb més tranquil·litat però amb el mateix domini. La llàstima és que en l’últim minut del partit van encaixar el gol de l’honor del Porqueres, però la valoració general del cos tècnic és de satisfacció. Garantida la tercera posició en un any farcit de lesions i contratemps, el grup ha fet un bon treball i ha mostrat un gran rendiment.


Gironès 2-2 INFANTIL B

Partit igualat sense un dominador clar. A l’Infantil B li va mancar una mica de pausa en el joc per tenir més estona la pilota. Va ser un primer temps sense gaires ocasions a les dues àrees. A la represa, el conjunt d’Ayats i Gratacós va imposar-se en el joc, va guanyar el mig del camp i gràcies a això van arribar els dos gols. Semblava que el matx estava dominat, però una falta a la frontal de l’àrea va permetre als gironins entrar de nou dins del partit. En els últims minuts, el Gironès va insistir en atac i va aconseguir el premi de l’empat en l’últim sospir. 


Begur 1-4 INFANTIL A

Una actuació molt seriosa per part de tots els jugadors. Inici amb domini altern i sense control… fins que l’Infantil A va trobar el primer gol. A partir d’aquí, els de Ketxa i Barris van ser amos i senyors del joc i van anar caient la resta de gols. Els tècnics donen molts ànims a dos dels jugadors de l’equip que han patit dues lesions de genoll i no podran jugar més aquesta temporada. Molta força!


CADET B 3-2 Boscdetosca

Important victòria del Cadet B, que va ser superiors en joc i ocasions davant del Boscdetosca. Fruit d’això, el resultat al descans era de 2-0 i malgrat que els groguets van retallar distàncies a la represa, els de Barnadas i Casas van clavar el tercer just a continuació. Tot i això, els visitants van fer patir als locals i van posar-hi emoció fins al final amb una altra diana.


CADET A 1-1 Vic Riuprimer

El partit va arrencar amb molt domini osonenc i dues pilotes al travesser. A partir del primer quart d’hora, el Cadet A va començar a entrar dins del partit i quan millor estava jugant, el Vic va marcar el primer de falta directe. La igualtat va ser la tònica fins al descans. A la represa, el control era dels visitants, que tampoc generaven gaire perill. En el minut 65′ van situar el 0-2 i amb el duel trencat, els vigatans van anotar el tercer en l’últim minut.


Banyoles 4-1 JUVENIL B

Primera part amb baixa intensitat defensiva del Juvenil B, aspecte que li va costar tres gols. Un desavantatge difícil de remuntar a la segona part, tot i que els de Luque i Barranco van mostrar-se més competitius i amb un punt més d’agressivitat defensiva. En atac, els olotins van disposar de diverses ocasions que no es van saber materialitzar.


Arenys de Mar 0-8 JUVENIL A

Ferms en defensa i efectius en atac. Aquestes van ser les claus del triomf del Juvenil A, que va sortir provocant molt perill a l’equip local. En els primers minuts ja va arribar el primer gol i es van plantar al descansa amb un 0-4 favorable. No va canviar gaire la dinàmica a la segona part, amb possessions i atacs destacats dels de Joan Sánchez, que van estar inspirats de cara a porteria. El resultat final ho diu tot; un contundent 0-8.

Foto portada: JM Buxasas

Leave a Reply