Diumenge decisiu per al CA Garrotxa

Última jornada de la millor lliga del món amb possibilitats per als conjunts del Club Atletisme Garrotxa de proclamar-se campions a dues bandes. El Blau aconseguirà el títol de Preferent en cas de victòria, mentre que el Groc ha de guanyar el seu partit i esperar que el Figueres perdi o empati per assaborir el campionat de Promoció. Serà aquest diumenge en una matinal entretinguda i plena d’emocions al Pavelló d’Esports d’Olot. No hi falteu! Això sí que és la final de la Champions!

Aquests són els enfrontaments programats:

9:00h JiE Blau (Banyoles) – Astres Can Font (Girona)

9:50h Map B – Map N (St Joan les Abadesses-Ripoll)

10.40h UE Figueres B – CAG Groc

11:30h Ramon Noguera (Girona) – JiE Blanc (Banyoles)

12:20 CAG Blau – UE Figueres A

 

Leave a Reply