Cadets arrelats tot i els cants de sirena

Quatre jugadors de la categoria Cadet de la Fundació UE Olot han decidit quedar-se al club malgrat disposar d’ofertes per marxar en equips de superior categoria. Es tracta de Joel Ferrés, Aleix Boada, Arnau Ruiz i Marc Plujà, que valoren positivament l’ambició del projecte, les possibilitats de créixer i el bon ambient que es respira a la UEO. Enlloc com a casa! Gràcies per la confiança! 

Joel Ferrés: “La raó per la qual em quedo en aquest club és perquè els companys d’equip em valoren i em tenen molta estima. Els coordinadors i entrenadors em fan créixer com a jugador i com a persona i d’aquesta manera puc millorar dia a dia”.

Aleix Boada: “He optat per seguir creixent millorant al club que realment m’importa”

Arnau Ruiz: “Estic content de quedar-me al club on puc progressar moltíssim com a jugador. Estic orgullós de seguir defensant els colors de la Unió Esportiva Olot”.

Marc Plujà: “He decidit quedar-me a la UEO perquè és el club que porto al cor. S’han preocupat sempre per mi i em trobo molt a gust en aquest club. M’agrada el projecte que té pensat l’Olot per a la següent temporada i això em dóna un plus de motivació. També agrair la tasca dels coordinadors i entrenadors per ser com són i per confiar en mi. Estic orgullós de poder formar part d’aquest club i us dono les gràcies per tot”. 

Leave a Reply