Pedro del Campo (UE Figueres), la màgia ve de Vilatenim

La Unió Esportiva Olot pesca la joia de la UE Figueres per fer el salt a la divisió de bronze. Amb 25 anys, Pedro del Campo deixa enrere set temporades remenant la cireres a Vilatenim, on atresorava més de 160 partits a Tercera Divisió. Tècnic, hàbil i amb voluntat de progressar, el migcampista figuerenc desitja guanyar-se un lloc a la categoria. La presentació de la quarta cara nova es farà avui a les 17h a l’Estadi Municipal. 

Pedro del Campo González (Figueres, 04-12-1991) és d’aquell tipus de jugador que tots els clubs voldrien tenir. Com un Abel Solé o un Roger Vidal, l’empordanès s’ha convertit en capità i emblema de la UE Figueres, essent el futbolista amb més partits al club (223). Tant li fa la categoria, des de Preferent, Primera Catalana o Tercera Divisió, Pedro ha demostrat un amor als colors que ben poc es veu en el futbol actual. Ara, però, té ganes de créixer i obrir nous horitzons a la UEO. Després de consolidar-se com un home important a Tercera, del Campo vol estrenar-se a la Segona B i demostrar que és un jugador apte i vàlid per a la categoria. Ve avalat per set temporades jugant-ho pràcticament tot a l’Alt Empordà i mostrant-se com un corcó per a la dreta de l’atac. Un jugador tècnic, ràpid i que sempre duu la pilota enganxada als peus per desbordar, assistir o finalitzar. Un exemple de futbolista i de persona, compromès i implicat al màxim del qual tots els entrenadors en parlen meravelles.

Benvingut a la Garrotxa, Pedro! Et desitgem tota la sort del món!

Pedro del Campo: “Agraeixo a l’Olot l’oportunitat que m’ha donat i la confiança que m’ha transmès com a club, És un repte que afronto amb la màxima il·lusió i ambició. M’ha fet decidir l’olor que fa l’Olot de futbol professional, és un club modest amb una capacitat de creixement immensa. La rebuda ha estat boníssima, estic súper il·lusionat per encetar aquesta nova etapa en una categoria superior. L’Olot és un referent a la província i també vol ser-ho a Segona B. M’ha seduït tot el que acompanya al club com el camp o la massa social. Crec que amb sacrifici, treball i capacitat de superació em puc adaptar a la categoria. Vull rendir i que l’entrenador confiï en mi per aportar el màxim possible. Em considero un jugador de banda amb bon joc combinatiu, amb 1 contra 1 i bona centrada, i sobretot molt compromès amb l’equip i el cos tècnic”.

Leave a Reply