Roger i Micaló també es guanyen la renovació

La Unió Esportiva Olot confia un any més en l’experiència i la implicació de Roger Vidal, que complirà la novena temporada al club, i en el treball i l’entrega de Lluís Micaló, defensa polivalent que s’ha posat l’afició a la butxaca. Amb la continuïtat d’aquests dos homes i les quatre incorporacions, ja són 15 jugadors els que formen part de la plantilla de Martín Posse. 

Roger Vidal és un dels jugadors històrics del clubs, tant per elements tangibles (9 temporades, 269 partits, 5 ascensos…) com per factors intangibles; el cor, la rauxa, el compromís i la feina fosca a l’ombra. Migcentre de contenció, i de creació quan ha calgut, el de Castellfollit ha jugat fins a 37 partits aquesta temporada al doble pivot. L’altra renovació és la d’en Lluís Micaló, arribat el passat estiu procedent Formentera. El gironí va començar amb poc protagonisme però mica en mica ha anat traient el cap i s’ha convertit en un futbolista indispensable, utilitzat com a comodí en la parcel·la defensiva (central o lateral). 22 enfrontaments i més de 1500 minuts són la seva fulla de presentació. Com Roger, Micaló garanteix implicació, sacrifici i predisposició, a més de gaudir d’una mínima experiència a Segona B. La lluita continua amb aquests dos “pencadors” del món del futbol!

Gràcies Roger, gràcies Lluís! El projecte de la UEO compta amb vosaltres!

Fotos:Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply