El nou Olot pren possessió

El nou projecte de Martín Posse a la Unió Esportiva Olot ha començat a rodar aquest matí al camp del Morrot. Una primera sessió amb molta pilota i que ha servit per veure en acció les cares noves de la plantilla i també del cos tècnic, en les figures del delegat i del preparador físic. Avui i demà a la tarda, els jugadors passaran revisions mèdiques i continuaran amb la preparació abans del primer amistós, el dissabte 22 de juliol a l’Escala. 

Eren les 9 del matí quan l’argentí Martín Posse ha citat els jugadors al vestidor de l’Estadi Municipal. Una primera xerrada introductòria com a presa de contacte del grup i cap al Morrot a entrenar. Amb l’única absència d’Uri Santos, la resta de futbolistes han realitzat una sessió amb poca càrrega física i molta pilota, sobretot en forma de rondos i possessions. Hi han participat els jugadors renovats (Ginard, Blázquez, Bigas, Jose, Micaló, Héctor, Roger, Kike, Dembo, Marc Mas i Alfredo) i les noves incorporacions (Guzmán, Barnils, Masó, Carles Mas, Pedro del Campo i l’últim en arribar, Alberto Toril), a més dels joves de la casa (Guillem Sacrest, Sergi Ferrussola, Lluís Aspar, Moha i Joel Arumí) i Oriol Pujadas, migcampista a prova de la Damm. Entre avui i demà la tarda, els integrants de la plantilla passaran les pertinents proves físiques i continuaran amb la feina, dijous i dissabte en doble sessió. A l’horitzó, el primer duel de l’estiu, el dissabte 22 de juliol a les 20h a l’Escala. El que no hi serà és el central David Escudero, que aquesta tarda s’ha confirmat la seva rescissió de contracte i el seu fitxatge per l’Atlético Saguntino.

Fotos: David Planella

EL NOU COS TÈCNIC

Martín Posse i i el seu ajudant Pablo Rotchen agafen les regnes d’un cos tècnic amb algunes novetats. El preparador físic que pren el relleu a Marc Cabestany serà Dani Romero, professor d’EUSES, doctor en Ciències de l’Activitat Física de l’Esport i diplomat en Fisioteràpia. César Berranechea assumeix les funcions de delegat en substitució de Santi Buendía, que ho deixa després d’un parell de campanyes. Es tracta d’un ex-àrbitre que coneix molt bé aquest estament i ja havia estat sis anys com a delegat a la UE Llagostera. Es mantenen a l’staff Jan Miquel Salavedra (entrenador de porters), Jaume Cros (analista de vídeo) i Myron Ilchinsin (encarregat de material). També renova el cos mèdic encapçalat per Ramon Vilà i els fisioterapeutes Joel Planella i Gerard Fiol.

Cros, Salavedra, Berranechea, Rotchen, Posse, Planella i Romero

 

Leave a Reply