Lluc Banús es desvincula de la UEO

El central garrotxí no ha acceptat la proposta de renovació de la Unió Esportiva Olot i ha fitxat pel Palamós CF de Tercera Divisió. La idea del club era oferir-li una cessió per mantenir la seva progressió com a futbolista, però Lluc Banús ha decidit canviar d’aires i apostar per ser protagonista en un altre club de la demarcació.

El defensa de Santa Pau deixa la UE Olot després de dues temporades al primer equip, la primera cedit al CF Peralada i la segona rendint a bon nivell quan se l’ha necessitat, oposant forta competència a Jose Martínez i Escudero. Banús és un futbolista jove (20 anys) i de molta projecció al qual desitgem molts èxits en les properes aventures que l’esperen. De fet, ahir ja es va anunciar la seva incorporació al Palamós CF, on es retrobarà amb altres ex-Olot com Albert Quintanas i Litus Sala.

Fins aviat, Lluc! Esperem que segueixis creixent com a jugador a la Costa Brava! 

Fotos: Martí Albesa / Al-Wahda

Leave a Reply