CaixaBank dóna suport a la política social i d’integració de la UEO

L’obra social de “La Caixa” i la Unió Esportiva Olot han concretat un conveni de col·laboració en el marc del programa de cohesió social de l’entitat financera. A més, mantenim l’acord amb CaixaBank en el qual emetem una targeta de dèbit i crèdit per a tots els socis i aficionats del club que, en plena campanya d’abonats, també podran gaudir de diversos descomptes i promocions especials. 

Un acord, el de l’àmbit social i integratiu, que han fet visible la directora de l’Àrea de Negoci de “La Caixa” a la Garrotxa i Pla de l’Estany, Montse Benítez, i el president de la UE Olot, Joan Agustí. Aquest vincle permetrà comptar amb el suport de l’obra social de “La Caixa” en polítiques socials i d’integració, aspectes en el qual el nostre club segueix implicat al màxima, ja sigui a través de beques a l’Atlètic Olot, el Club Atletisme Garrotxa o Càritas Garrotxa. Un pas més en el creixement del club lligat als valors i compromisos que practiquem amb rigor i fermesa.

En els propers dies, CaixaBank i la Unió Esportiva Olot presentaran els avantatges de la nova targeta Visa UEO, la targeta financera oficial del club que permet accedir als socis i aficionats a beneficis dissenyats exclusivament per a ells. La targeta, que s’emet en les modalitats Visa Clàssic, Visa Electron i Visa Platinum, disposa de la tecnologia contactless i del servei gratuït CaixaProtect, que protegeix al client de qualsevol ús no autoritzat.La targeta de la UEO, que està personalitzada amb la imatge i colors del club, es pot sol·licitar en qualsevol oficina de CaixaBank. A més, en plena campanya de socis de la temporada 2017-18, CaixaBank també ofereix condicions especials en el compte Family com dues targetes de crèdit gratuïtes, comptes sense comissió de manteniment i administració i servei on-line gratuït, entre d’altres.
 
CaixaBank, líder en banca digital i innovació
 
CaixaBank és la primera entitat en banca electrònica a Espanya, amb més de 15 milions de targetes emeses de totes les modalitats i prop de 10.000 caixers, la xarxa més extensa del país. L’entitat també lidera el desenvolupament dels nous canals de servei al client com la banca online, amb 5,3 milions de clients actius a Línia Oberta, i la banca mòbil, amb més de 3,7 milions d’usuaris a Espanya.
 

Leave a Reply