Moha Chaoui passa el càsting

El porter escalenc es converteix en nou fitxatge de la Unió Esportiva Olot després de passar el període de proves i convèncer els tècnics. Moha, de bones condicions físiques, té 22 anys i ha jugat en equips com el Marbella, l’Europa o el filial del Reus. Demà ja viatjarà amb l’expedició en el primer partit de lliga al camp de l’Hércules d’Alacant.

Moha Chaoui (L’Escala, 10-01-1995) serà la competència de Xavi Ginard a la porteria de la UEO. L’empordanès ja feia un parell de setmanes que s’entrenava amb el grup i des del cos tècnic han decidit aprovar la seva incorporació. Un porter sub-23 de gran envergadura, bon joc de peus i segur sota pals. Moha es va formar en el futbol base de UE Figueres, Girona FC i també RCD Espanyol. Ja com a amateur, Chaoui ha tingut experiències al CF Reus B (Primera Catalana), CE Europa (Tercera Divisió) i recentment al UD Marbella (Segona B), on va jugar fins a meitat de la temporada passada. Juntament amb Ginard, l’escalenc ja es desplaçarà demà amb l’equip per afrontar la primera cita del campionat, aquest dissabte al Rico Pérez d’Alacant.

Benvingut a la UE Olot, Moha! Molta sort en aquesta nova etapa!

Moha Chaoui: “Estava molt interessat en quedar-me, conec a Sergi Raset i sé com treballa. Sabia que em podia adaptar i estic molt content que m’hagin acceptat. Estic il·lusionat per treballar i intentar ajudar a l’equip. Tinc bon joc de peus i per dalt també vaig bé, em considero un porter complert. M’agradaria tenir estabilitat en un club, jugar i agafar minuts. Intentaré competir amb Xavi Ginard i aprendre d’ell, és un gran porter”.  

Leave a Reply