El resum de la jornada a l’ESCOLA DE FUTBOL DE LA UEO (28 – 29 d’octubre)

LES CRÒNIQUES

Un dimarts més, fem quatre pinzellades de la jornada al futbol formatiu de l’Escola de Futbol de la UNIÓ ESPORTIVA OLOT. Ho repassem de la ma dels entrenadors:

PREBENJAMÍ B 2-4 Ter Brugent

Primers dos períodes dominats per al Ter Brugent, que va marcar fins a quatre gols en aquest espai de temps. A continuació, resposta del Prebenjamí B amb dues dianes i disposant de moltes ocasions sense èxit per culminar la remuntada. El cos tècnic creu que el grup ha de millorar en la fase inicial dels partits.


PREBENJAMÍ A 4-2 Santjoanenc

Mala introducció en el partit, sobretot en el primer període i bona part del segon. A partir d’aquí, reacció amb bon joc del Prebenjamí A, que li va servir per guanyar amb certes dificultats però amb sensacions positives un cop detectats els errors.


BENJAMÍ D 10-1 Fundescam

(Crònica no disponible)


BENJAMÍ C 7-7 Montagut

El resultat no reflecteix el que es va veure sobre el terreny de joc, en el qual el Benjamí C va ser superior en molts aspectes però va patir en la pilota aturada. Va ser així on van rebre la majoria de gols i malgrat portar un bon avantatge durant tot el partit, al final el Montagut va aconseguir l’empat amb un gol de falta i un altre de córner.


Girona 9-0 BENJAMÍ B

(Crònica no disponible)

Leave a Reply