Tané Hermetic, el primer en renovar el patrocini

Tané Hermetic renova el seu patrocini amb la Unió Esportiva Olot i continuarà estampat un any més a la part posterior de la samarreta del primer equip. El fabricant de portes garrotxí amplia la seva vinculació amb el club i seguirem lluint el seu nom pels camps del futbol català i espanyol. Ens omple d’orgull que empreses arrelades a la comarca mantinguin la confiança i fidelitat en un projecte esportiu, social i de proximitat amb el territori. 
Tané Hermetic, amb seu a Llocalou i fundat l’any 1921, és una empresa implicada i compromesa amb la UEO com demostra el fet que hagi estat la primera en estendre la seva relació comercial al dors de la samarreta del primer equip. La col·laboració de Tané Hermetic amb el club és ferma i decidida i per això només podem fer que donar-los les gràcies i seguir lluitant per objectius comuns, com fer créixer el projecte en la vessant comercial i involucrar més actors del teixit empresarial local i comarcal.
Fotos: Isaac Planella/David Planella

Leave a Reply