Complint el guió (Palamós CF 0-3 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot va imposar la lògica i es va desfer del Palamós CF en un nou examen de pretemporada. Els de Raúl Garrido van millorar amb el pas dels minuts i van trobar l’encert amb les dianes de Xumetra i dues de Marc Mas, el segon en una acció d’estratègia marca de la casa aprofitant un servei de banda llarg. Balanç satisfactori davant d’un degà palamosí que es va presentar davant de l’afició i que també va oferir moments de bon futbol. Propera cita, dijous al camp del CF Sant Jaume.

Sempre és un luxe visitar l’Estadi de Palamós, un escenari pràcticament de Segona A amb una gespa ben cuidada i un bon ambient de futbol. Ahir la UEO hi va posar en pràctica la seva evolució durant aquest estiu i va deixar detalls agradables i esperançadors de cara a l’inici de lliga. El primer, que Xumetra comença el curs molt ben entonat. La bala de l’Estartit va inaugurar el marcador després d’una paret amb Nierga que va desviar la defensa. Xumetra, davant la sortida de Quinti, va driblar el porter i va definir amb calma (12′). L’extrem empordanès va tenir l’oportunitat de fer el segon poc després de la mitja hora, però la seva rematada va sortir desviada després de l’assistència de Marc Mas. Per part del Palamós CF, que en la prèvia va realitzar la presentació de la plantilla i cos tècnic davant del seu públic, van ser Pol Tarrenchs (recentment incorporat) i Pepu Soler (ex-Olot) qui van gaudir de l’opció amb més perill. Un primer temps en el qual els olotins van funcionar a batzegades i els va costar tenir el control i generar més profunditat en atac. Rescatem una altra gardela de Marc Mas des de la frontal com a jugada més destacable. Héctor Simón, amb permís del club, i Marc Cosme, encara lesionat amb tendinitis, van ser les baixes d’una UEO que tampoc va poder comptar amb els joves del filial, que tenien partit a Banyoles.

Encara que la càrrega física pugui indicar el contrari, la segona part dels de Garrido va ser bastant millor que la primera. Potser també perquè el rival, de Primera Catalana, va abaixar la seva intensitat i pressió i això va facilitar el joc entre línies i el dinamisme dels garrotxins, més lúcids en fase ofensiva. Menció especial per a Marc Mas, que en deu minuts va deixar vist per sentència el partit. Primer acabant amb qualitat amb cama esquerra una passada de Xumetra des dins l’àrea (50′). Definició al pal llarg del davanter de Sils, toca la fusta i cap dins. El selvatà tenia més fam de gol i va marcar el tercer en una jugada d’estratègia clàssica. Servei de banda llarg de Blázquez, prolonga Barnils i Marc Mas, a dins de la petita, remata amb la testa a la xarxa (58′). L’Olot va jugar a plaer en aquest segon acte i fins i tot va tenir la possibilitat d’engreixar la renda, primer amb el joc aeri d’Alan Baró i després en una canonada de Xumetra, associant-se molt bé amb Blázquez i Mas. Nota positiva dels olotins davant d’un Palamós CF que també va mostrar detalls interessants i que, sens dubte, serà un dels candidats a la part alta de la categoria. Amb l’inici de lliga ja a l’horitzó (26 d’agost), els de Raúl Garrido visitaran aquest dijous (20h) el camp del filial, el CF Sant Jaume, en un altre amistós per seguir sumant minuts i acabar de polir detalls. Ens agrada! Seguim!

 

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Quinti (Marco, 46’), Sergio, Zema, Genís (Xevi, 61’), Adri, Lucas (Puignau, 32’), Pol Tarrenchs (Gamell, 46’), Uri Vila, Pepu (Òscar, 46’), Alexis (Dani Gómez, 56’) i Pep Roca (Lucas, 81’).

UE OLOT: Ginard, Barnils (Pujadas, 64’), Alan Baró (Lluís Aspar, 74’), Carles Mas, Alfredo (Blázquez, 46’), Masó, Pedro, Guzmán (Jose Martínez, 64’), Xumetra, Marc Mas i Marc Nierga (Pep Chavarría, 46’).

Gols: 0-1, Xumetra (12′), 0-2, Marc Mas (50′), 0-3, Marc Mas (59′).

Àrbitre: Bas Muñoz. Va amonestar a Zema i Alexis (Palamós)

Incidències: partit amistós disputat a l’Estadi de Palamós-Costa Brava amb la presència d’uns 400 espectadors.

Fotos: Olga Grassot 

 

Leave a Reply