Baró i Ballesté renoven automàticament i Masó té contracte en vigor

Després de la continuïtat de Blázquez i Xumetra, la Unió Esportiva Olot fa oficial les renovacions automàtiques del porter Pol Ballesté, el menys golejat de la lliga, i d’Alan Baró, indiscutible a l’eix de la defensa. A més, el migcampista Jordi Masó compta amb dos anys més de contracte i seguirà passant l’escombra a la zona ampla. Porteria, eix central i pivot, la columna vertebral queda molt ben coberta. 

Setmana de plena activitat als despatxos de la UEO, que segueix treballant intensament en la planificació de la plantilla. El que ja era un secret a veus són les renovacions de manera automàtica de Pol Ballesté i Alan Baró, que han arribat el número de partits estipulats (25) tot i l’aturada sobtada de la competició. El porter barceloní, afincat a Blanes, ha culminat un any espectacular fins al punt de convertir-se en el Zamora (menys golejat) de tota la Segona Divisió B amb 18 gols encaixats. Joc de peus, tranquil·litat i uns reflexos de linx són algunes de les qualitats de Ballesté, que es mantindrà sota els pals de l’Estadi Municipal. Un pèl més endavant l’acompanyarà Alan Baró, la roca de Darnius, que ha estat l’únic jugador de camp del grup tercer que ha disputat tots els minuts fins a l’aparició del coronavirus. Amb 34 anys, l’empordanès és una assegurança de vida a la línia defensiva, on destaca per la seva bona col·locació, contundència i criteri en la sortida de pilota. A més, Baró hi ha afegit dos gols en les accions d’estratègia. L’avalen quasi 200 partits a la categoria de plata i una etapa a la Primera Divisió australiana.

D’altra banda, l’únic jugador que va signar un contracte més llarg i que per tant, és membre de ple dret de la plantilla, és Jordi Masó. El migcampista de Fontcoberta està lligat al club fins al 2022 i també ha estat una peça bàsica per a Raúl Garrido amb 22 partits jugats i dos gols anotats, tots dos amb el cap. Pivot defensiu amb bagatge a Segona A i que és cabdal per l’equilibri físic i tàctic que ofereix des de la medul·lar. Com Alan Baró, el del Pla de l’Estany s’ha sumat a la capitania juntament amb Héctor, Blázquez i Xumetra, aquests dos últims amb la firma ja estampada per a l’Olot 2020-21. Enhorabona a tots tres! Columna vertebral assegurada!

Declaracions d’Alan Baró

“La valoració és totalment positiva, fruit d’haver jugat els 25 partits he pogut renovar per la via ràpida. Estic tranquil i molt content de poder estar un any més a l’Olot. És un club amb un projecte que il·lusiona”.

“Ens hem de consolidar en el món professional, és un projecte del que et pots fiar, hi ha persones de confiança. El club és una família i això m’agrada. Puc disfrutar del dia a dia i estar content cada dia que vaig a entrenar”.

“Personalment, tant de bo pugui seguir amb el nivell que estic donant com més anys possibles millor. Em trobo bé físicament, estic aguantant i les lesions m’estan respectant molt. Intentaré donar el màxim de mi en els partits i entrenaments”.

“A nivell col·lectiu, la consolidació a la categoria ha de ser la base. A partir d’aquí, tant de bo puguem repetir una bona temporada com la d’aquest any però hem de tocar de peus a terra. La Segona B és complicada i no sabem quina competició hi haurà. Amb prudència però amb ganes de mirar endavant”. 

Declaracions de Pol Ballesté

“Estic molt feliç de seguir una temporada més a l’Olot. Em sento fort i important dins del club i de l’equip. Tinc la confiança total del cos tècnic i dels companys, cosa que em fa estar tranquil i amb ganes de segur creixent i millorant”.

“Des que vaig arribar he notat que Olot és un club i una ciutat que va a més, gent ambiciosa per fer coses importants. Això per un futbolista jove com jo és molt temptador. A més, els que manen són persones serioses, treballadores i complidores en tots els aspectes”.

“El meu objectiu d’aquesta nova temporada és seguir treballant com fins ara. Sóc jove i tinc ganes de progressar i anar cap amunt, qui sap si l’Olot pot ser un trampolí o l’equip amb el que pugui anar cap amunt. M’encantaria que fos aquesta segona opció”.

Declaracions de Jordi Masó

“Estic molt il·lusionat de poder seguir un altre any a l’Olot per diversos motius. Primer, pel tracte rebut per part de tothom. Després, pel projecte que hem anat construint poc a poc i que tant hem gaudit aquest últim any. I finalment, perquè quan et treuen una cosa és quan més la valores”.

“Crec que tant els meus companys com jo tenim unes ganes boges de tornar a treballar dins d’un camp de futbol. I quan ens deixin tornar, ens hi deixarem la pell”. 

     

Leave a Reply