Moha Chabboura, valor al rendiment immediat

Després d’arribar en el mercat hivernal, el davanter de l’Armentera formalitza la seva vinculació a la Unió Esportiva Olot per una temporada més. Chabboura, el tercer atacant confirmat i el desè de la plantilla, s’ha guanyat aquest premi amb les dues dianes anotades i la seva participació just abans de l’aturada de la competició. 

Als seus 25 anys, Moha Chabboura cerca l’estabilitat futbolística després de cremar etapes a Tercera Divisió en clubs com Formentera, Pobla de Mafumet o Figueres i també de Segona B com Prat o Llagostera. Gairebé una quarantena de partits a la divisió de bronze en els quals ha deixat mostres del seu olfacte i mobilitat però no ha trobat els minuts necessaris per brillar. El punta empordanès va ser l’únic reforç de la UEO en la finestra nadalenca i la jugada va sortir prou bé, tot i el xoc emocional que va suposar la parada en sec de la lliga a causa de la pandèmia. I és que fins aleshores, Chabboura havia tingut temps de marcar dos gols (La Nucía i Badalona) i de repartir una assistència a Kilian Grant. Cinc partits (tots sortint des de la banqueta) i gairebé un centenar de minuts amb productivitat màxima i rendiment immediat. Així doncs, Chabboura s’ha guanyat el dret a la renovació per veure’l més en acció i demostrar amb més marge tot el seu arsenal de recursos. És el desè futbolista que fa efectiva la seva voluntat de mantenir-se al projecte del club. Seguim, Moha! Ens hem quedat amb ganes de més!

Declaracions de Moha Chabboura

“La intenció era premiar a la majoria de la plantilla, ha estat fàcil posar-nos d’acord perquè tenia moltes ganes de renovar. Tinc molta il·lusió i moltíssimes ganes de començar, vull tornar a la normalitat i gaudir del dia a dia. Tinc moltes expectatives posades en aquesta temporada, tant a nivell col·lectiu com individual”.

“El projecte és el que més m’atrau, sobretot pel fet de donar continuïtat al cos tècnic, jugadors i model de joc. L’Olot és un club que ja està consolidat a Segona B i que s’ha guanyat el respecte de la resta d’equips. És un projecte atractiu i bonic que fa que molts jugadors vulguem ser-hi”:

“Com a davanter que sóc, sé que al final se’ns valora pels números i m’agradaria fer el màxim de gols possibles. Vull ajudar a l’equip en tot el que pugui, m’agradaria fer un bon any i poder demostrar que sóc un jugador vàlid per a la categoria”.

“Tots ens veiem capaços de fer un pas endavant. De fet, si no hagués estat per la pandèmia crec que hi teníem molt a dir ja que portàvem una ratxa molt bona. Tothom és conscient que podem fer aquest salt”.

Foto: Nuri Marguí-UE Olot 

Leave a Reply