Roger Barnils, el millor fitxatge per a la UEO

Després d’un any en blanc per una greu lesió al genoll, Roger Barnils demostra la seva confiança amb el projecte i amplia el lligam un curs més amb la Unió Esportiva Olot. El futbolista de Seva, recordat sempre per ser l’heroi de la salvació, viurà la seva quarta temporada a l’entitat, en la qual espera tornar a oferir la seu millor estat de forma. Barni es converteix en l’onzena confirmació del bloc de Raúl Garrido. 

Amb 26 anys i més de 120 partits a Segona B, l’osonenc encara té una llarga trajectòria per davant malgrat els obstacles que s’ha anat trobant pel camí. Amb l’Olot acumula 63 duels i això que s’ha perdut aquesta última campanya per una ruptura del lligament creuat anterior del genoll dret, que va patir just al final de la temporada anterior. Doble mala fortuna per a Barnils, que va reaparèixer en l’últim partit de lliga contra el Badalona just abans que es decídis aturar la competició per la pandèmia de la COVID-19. Una tornada agredolça per un Barni que ha treballat de valent, a l’ombra i sense fer soroll, per estar a disposició del míster en unes condicions òptimes. Corpulent, sacrificat i de bon nivell tècnic, el de Seva es pot ubicar de pivot o de central i també destaca pel seu poder en el joc aeri. Fins a set gols de vermell han portat la seva firma, el més decisiu, contra l’Elche CF en l’últim minut de la darrera jornada de lliga del seu primer any (2017-18). Des d’aleshores ha plogut molt però, tot i els entrebancs, Barnils té clar que vol seguir a l’Olot i aquesta pot ser la millor incorporació per al projecte 2020-21. T’esperem amb candeletes, Roger!

Declaracions de Roger Barnils

“Molt content de complir la meva quarta temporada aquí. A més, coincidirà amb el centenari del club i això crea més il·lusió, esperem que tota la ciutat estigui bolcada amb nosaltres en aquest any tan especial. Junts lluitarem per fer una gran temporada i perquè tota la ciutat pugui viure un any èpic a Olot”.

“He viscut lesionat tot aquest any, això m’ha generat encara més il·lusió, més força i més ganes per tornar a sentir-me futbolista. Vull tornar a donar el nivell que havia donat els anys anteriors, o fins i tot encara millor. Vull gaudir de l’Olot i amb l’Olot”.

“Arribo més preparat que mai, tant mentalment com físicament. Gràcies a la lesió he pogut aprendre moltes coses i tinc les ganes d’un nen petit per tornar a disfrutar del futbol”. 

“La plantilla ja es comença a mentalizar per fer el pas endavant i intentar lluitar per fer coses maques. Ens autoexigim al màxim per estar el més amunt possible”.

 

Leave a Reply