Héctor Simón, el vuit diu que té més set

El timó de Llançà renova el seu contracte i conduïrà el vaixell de la Unió Esportiva Olot per setena temporada. Héctor Simón, el futbolista amb més partits de la història del club a Segona B, ha esdevingut tota una institució a La Garrotxa amb 206 partits disputats i 30 gols marcats. El migcampista empordanès, un exemple de valors, esperit de superació i classe infinita, es converteix en la dotzena confirmació de la plantilla.

Un luxe. Per a la UEO és un autèntic luxe poder comptar un curs més a les seves files amb Héctor Simón. Un futbolista que ha tastat la Primera Divisió amb el RCD Espanyol i que ha passat per clubs il·lustres com CD Castellón, CE Sabadel, Girona FC o Real Oviedo. L’estiu del 2014 va decidir tornar ben a prop de casa, dels amics i de la família, per tal de ser el buc insígnia d’un Olot que tot just començava a navegar entre transatlàntics. I partir d’aquí, les seves estadístiques parlen per sí soles: 206 partits (33+34+38+39+36+26) i 30 gols (2+1+9+6+7+5), que no està gens malament per un migcampista cada vegada amb més arribada. Després de dos primers cursos difícils al bronze, el canvi de xip d’Héctor va venir amb el descens a Tercera i el posterior ascens en un any brillant amb Calderé a la banqueta. El llançanenc va acceptar el repte de quedar-se al club i en una categoria on no havia jugat mai per retornar per la via ràpida a Segona B. I com els bons vins, Simón no ha parat de millorar i crèixer en un projecte de proximitat en el qual sempre s’ha sentit plenament identificat. Braçalet en mà, l’Héctor ha agafat galons dins i fora del camp, convertint-se en un emblema de valors, capacitat de superació personal, lideratge i compromís amb l’entitat. I sobre el camp, gaudint i fent gaudir amb la seva visió de joc, talent, desplaçament, sang freda i xut des de la distància. I el timó seguirà portant la batuta un any més! Immensa notícia, Héctor!

Declaracions d’Héctor Simón

“Estic molt content i il·lusionat per renovar un altre any amb l’Olot. Després de tants de dies parat, encara valoro més el fet de poder dedicar-te al que més t’agrada en un lloc on et sents estimat i valorat. Això em fa ser molt feliç”.

“Penso que l’objectiu personal és mantenir aquesta il·lusió i competitivitat cada dia i cada entrenament per a que quan decideixi plegar pugui estar orgullós de com ho he fet. Vull seguir gaudint jugant i fent gaudir la gent que m’envolta i ens ve a veure”.

“Com a capità, intentaré mantenir aquesta idea que tenim en els últims anys i que ens ha servit tant. Mantenir un vestidor fort, ajudar a la gent nova a integrar-se al grup i transmetre els valors que tenim a l’Olot”.

“Hem de saber valorar  tot el que hem fet fins ara, els anys que portem sumant i creixent. A la vegada, hem de tenir clar que serà una temporada nova, tot i que no partim de zero perquè hem fet molt bona feina. L’objectiu és seguir millorant els registres anteriors però sense comparar constantment amb les altres temporades. No podem mirar enrere sinó endavant i mantenir la línia de creixement dels últims anys”. 

Foto: Nuri Marguí-UE Olot 

Leave a Reply