Albert Batalla (Almeria B), relleu a la porteria

Després de la sortida de Marc Vito, la Unió Esportiva Olot mou fitxa i incorpora Albert Batalla per competir amb Pol Ballesté a la porteria olotina. El futbolista de Balaguer prové de l’Almeria B amb el qual ha agafat un cert bagatge a la categoria i destaca per l’alçada, joc de peus i agilitat sota pals. El lleidatà, que signa per un any i ocupa plaça sub-23, arriba il·lusionat i molt receptiu per aprendre i formar part del projecte. 

Albert Batalla Porta (04/06/1998, Balaguer) torna a prop de casa després d’uns quants anys guanyant-se les garrofes a Andalusia. Format al FC Barcelona en la seva etapa infantil i a l’Atlètic Segre com a cadet, en el curs 2014-15 va firmar pel juvenil de la UD Almería. En el club andalús va anar saltant categories fins arribar al filial, que militava a Tercera Divisió. El curs 2017-18 va aconseguir l’ascens a Segona B, on va disputar 15 partits amb només 20 anys. El seu equip, però, no va poder mantenir la categoria i va tornar a competir a Tercera. Un porter que serà recordat com un heroi a Almeria pel gol que va marcar en l’últim minut del partit en la ronda de play-off contra l’Arandina. El lleidatà va pujar a rematar el còrner en la darrera jugada del matx i va clavar-la a la xarxa.

Des de la direcció esportiva es creu que Batalla encaixa amb el perfil que es buscava, un porter sub-23 amb opcions de sumar minuts i aportar coses positives al grup. Un futbolista jove amb certa experiència a Segona B i que pot rivalitzar amb Ballesté per un lloc a la porteria. Es tracta d’un porter sobri, àgil, bon joc aeri (1,88m) i bon joc de peus, un aspecte que ha desenvolupat en el filial i que és molt important per a l’estil de joc de la UEO. Arriba amb moltes ganes de crèixer i motivat després d’un any irregular. Suplirà Marc Vito i es converteix en el segon reforç del mercat després de l’arribada del davanter Juan Delgado. Benvingut, Albert! Presentem batalla!

Declaracions d’Albert Batalla

“Estic molt content de formar part d’aquest projecte, vull agrair al club la confiança que m’ha transmès des d’un primer moment. Tinc moltes ganes i il·lusió per unir-me en aquest gran projecte”. 

“La veritat és que el projecte m’ha agradat molt, l’Olot és un gran club, una gran família i estic molt content de poder formar-ne part. Vull aportar el meu granet de sorra per quedar el més amunt possible”.

“Em defineixo com un porter que li agrada molt viure els partits, participar amb el joc de peus i transmetre comunicació per ajudar als meus companys. Sota pals, crec que sóc àgil i amb un bon 1 contra 1”.

“Vull seguir millorant i aprendre una nova filosofia, veure com juga l’equip i les idees que té el míster per adaptar el meu joc. Intentar jugar el màxim de partits possibles i posar-li difícil al míster, sempre des del companyerisme. Vull ajudar l’equip en el que necessiti”.

“Com a equip, jo crec que el primer que hem de fer és posar-nos en forma el més aviat possible. Començar bé serà molt important i hem d’intentar deixar l’Olot el més amunt possible de la classificació, sense posar-nos límits. Segur que amb la bona plantilla que hi ha més els nous jugadors ho podem aconseguir”.

Foto: Diario de Almería

Leave a Reply