Canvi de gespa innovador a l’Estadi Municipal

Com ve sent habitual en les últimes temporades, Royalverd està iniciant un replantament de la gespa de l’Estadi Municipal per millorar-ne, encara més, les seves prestacions per competir a Segona B. L’empresa garrotxina, un dels patrocinadors principals del club, aposta per un tractament innovador amb la gespa bermuda, que dotarà de més velocitat a la pilota i resistència i comoditat als jugadors de la Unió Esportiva Olot.

Eudald Morera, director general de Royalverd i també directiu de la UEO, ens explica amb més detall en què consisteix aquest procés i quines característiques principals presenta:

“L’Olot està fent un gran esforç a tots els nivells des de l’estructura, l’infraestructura i els valors. Des de la part de la gespa, el que estem fent és canviar per millorar-la i aconseguir que sigui de més bona qualitat”.

“Aquest any hem fet una cosa extraordinària, que és canviar l’espècie. És una espècie exclusiva que ve de Michigan (EUA) amb una genètica molt avançada d’una bermuda molt fina plantada amb estolons. Són arrels petites que les incorporem al terreny i amb el temps, la temperatura i el tractament que li donarem, anirà creixent de forma horitzontal”

“Teixirem una gespa que segarem molt curta, que donarà velocitat a la pilota, que donarà resistència als jugadors i que esperem que sigui una gespa exemplar dins de la categoria de Segona B”. 

 

Leave a Reply