Alan Baró acaba el seu trajecte a l’Olot

Alan Baró i la Unió Esportiva Olot finalitzen el seu vincle després de tres temporades d’un record immillorable. El central de Darnius, que venia de competir en categories superiors, ha deixat petjada a la Garrotxa amb regularitat defensiva i una actitud exemplar. Un futbolista de proximitat que ha lluït la vermella en una norantena d’ocasions i que ara buscarà nous camins futbolístics més a prop de casa. 

Alan Baró Calabuig és d’aquells jugadors que sempre voldries tenir al teu equip. El darniuenc va arribar a la UEO fa tres estius després de l’aventura australiana i de ser un dels puntals de la SD Ponferradina amb quatre cursos a Segona Divisió A. Ben aviat ja es va guanyar el cor dels seguidors olotins amb la seva fiabilitat i seguretat a l’eix de la defensa, contribuint, per exemple, a que l’Olot fos el conjunt menys golejat de tota la categoria en la temporada 2019-20. Baró, que ha disputat 89 partits de vermell (34+30+25), també s’ha prodigat últimament en la vessant golejadora, sobretot en les accions d’estratrègia. L’empordanès ha marcat 7 dianes (1+2+4) en la seva estada entre volcans.

Gràcies per les lliçons de professionalitat, compromís i esperit d’equip durant aquests tres anys, ens quedem amb els bons moments viscuts en una etapa meravellosa a Segona B. Moltíssima sort en el teu nou destí, Alan!

 

 

Leave a Reply