Kilian Grant, una altra sortida confirmada

El migcampista figuerenc també finalitza la seva trajectòria en el projecte de la Unió Esportiva Olot després de dues temporades en aquesta segona etapa. Kilian Grant ha disputat una seixantena de partits amb la UEO en els quals ha ofert la seva polivalència, entrega i potència al servei del grup. 

Punt i final. Kilian Grant Carvalheira, que va tenir un breu pas per la UEO en el curs 2013-14, causa baixa a la plantilla del primer equip i no participarà de la nova etapa a Tercea RFEF. El futbolista de Figueres, que ha alternat els dos carrils o posicions més ofensives, ha esdevingut una peça valuosa en els 60 enfrontaments que ha defensat el nostre escut. Hi ha afegit dos gols, tots dos a la Dani Jarque del RCD Espanyol, però també ha forçat penals, segones jugades i moltes assistències i situacions de perill per als seus companys. Els famosos intangibles que Grant domina a la perfecció i que ara brillaran lluny de l’Estadi Municipal.

Gràcies per tot, Kilian! Moltíssima sort en la nova etapa!

Leave a Reply