Sergi Arranz (Terrassa FC), arriba el nou desitjat

La Unió Esportiva Olot tanca el fitxatge d’un dels golejadors per excel·lència del futbol català. Sergi Arranz, a qui el tècnic Albert Carbó coneix prou bé, signa pel club olotí després de clavar 46 dianes en tres temporades al Terrassa i gairebé un centenar en la seva trajectòria a Tercera Divisió i Primera Catalana. El figuerenc, de 31 anys, és la novena incorporació de la plantilla i coincidirà amb el seu ex-company Kilian Villaverde. 

Sergi Arranz i Pujol (01-12-1989, Figueres) vestirà la samarreta de l’Olot. El killer empordanès, tot un referent del futbol català pel seu olfacte i instint assasí, va començar a destacar ara fa uns deu anys al Peralada de Nacho Castro. Dos anys a Primera Catalana amb el conjunt xampanyer i després dos cursos més entre Montcada i UA Horta abans de tastar la Tercera Divisió amb el Cerdanyola (2014-15). Un breu pas pel Martinenc el va catapultar de nou a l’Horta, amb el qual va ascendir a Tercera i va anotar 38 barraques en dues campanyes (2016-18). Un trampolí abans de desembarcar al Terrassa i acabar de destapar-se a la categoria amb 46 gols en 87 partits. Unes xifres que han estat fonamentals per a l’ascens del conjunt egarenc a la nova Segona RFEF.

Pel que fa al seu perfil futbolístic, Arranz es podria definir com un depredador de l’àrea. Murri, hàbil i amb bona definició, sempre amb la canya a punt i pendent de qualsevol pilota morta per enfonsar-la a la xarxa. Davanter d’associació, de bona tècnica i de bon joc d’esquenes que arriba per ser el pal de paller de l’atac olotí, ben escortat pel seu ex-company Kilian Villaverde, Xavi Ferrón i companyia.

Sigues benvingut a casa teva, Sergi! Per molts gols i tardes de glòria junts!

Declaracions de Sergi Arranz

“Vinc amb il·lusió i amb ganes de començar ja, estic súper content. Ja feia setmanes que em rondava pel cap i era la millor opció per canviar d’aires. Valoro també que sóc de Figueres i vaig tornant poc a poc cap a casa”.

“Després del descens del curs anterior, l’Olot vol intentar tornar a pujar i jo buscava un projecte així per seguir amb la projecció i els mateixos objectius que l’any anterior. Tothom sap que l’Olot vol pujar”.

“Espero aportar gols, a part de feina i experiència. Amb els anys que porto a la categoria puc ajudar als joves que no porten tants anys. A nivell personal sempre esperes fer els màxims gols possibles i jugar el millor possible però poso per davant el nivell col·lectiu que el personal”.

“Tots busquem un objectiu clar, en el meu cas és tornar a aconseguir un ascens com l’any passat, en aquest cas amb l’Olot. No és una cosa fàcil però ho intentarem i per això he vingut”

Fotos: Terrassa FC

Leave a Reply