Ot Serrano (Sants), aire fresc al mig del camp

El desè reforç de la Unió Esportiva Olot 2021-22 arriba, com Gerard Batalla, des de les files de la UE Sants. Es tracta d’Ot Serrano, jove migcampista de 19 anys format al futbol base de la UE Cornellà. Amb una primera presa de contacte a la categoria, el barceloní, afincat a Les Planes d’Hostoles, vol demostrar tot el seu desplegament, treball i criteri amb la pilota amb als peus. Serrano serà presentat aquesta tarda al costat de Moha Abouhafs. 

Ot Serrano Segarra (03-09-2001, Barcelona) va passar pel futbol base del RCD Espanyol i la Damm abans d’acabar-se de polir en el prolífic planter de la UE Cornellà, amb el qual va arribar a fer pretemporada i participar en dinàmica del primer equip. Després de finalitzar l’etapa formativa amb el Divisió d’Honor del juvenil cornellanenc, Serrano va buscar minuts i continuïtat a Tercera Divisió a les files de la UE Sants, on va coincidir precisament amb el balaguerí Gerard Batalla. Al camp de l’Energia, el jove migcampista barceloní ha disputat 27 partits i més de 2.000 minuts a la categoria, a més de sumar-hi un gol.

Es tracta d’un perfil de migcentre organitzador però també sacrificat i treballador a l’hora de defensar. Un jove talent que ha començat a despuntar a Tercera i que vol seguir creixent i cremant etapes a la Garrotxa. A sobre, Serrano té una casa al poble garrotxí de Les Planes d’Hostoles, fet que encara li permet integrar-se més i millor al territori. Ot Serrano serà presentat aquesta tarda (17h) a l’Estadi Municipal juntament amb Moha Abouhafs, un dels primers reforços que ens quedava pendent.

Benvingut a l’Olot, Ot! Et rebrem amb els braços oberts!

Declaracions d’Ot Serrano

“Estic molt content d’haver fitxat per l’Olot. El fet de tenir una casa a Les Planes d’Hostoles sempre m’ha generat per seguir el club de la comarca”.

“El projecte el veig molt sòlid i ambiciós. Que s’aposti per jugadors de la zona crec que ens pot donar un plus a l’hora de competir”.

“Puc aportar fluïdesa en el joc i treball al mig del camp. Les ganes de començar són màximes”.

“L’objectiu crec que ha de ser tornar a la categoria li pertoca en aquest club. Seria molt bonic aconseguir-ho en la temporada del Centenari”. 

Leave a Reply