Dos joves amb ganes de menjar-se el món

Doble presentació en aquesta tarda de dimarts a l’Estadi Municipal. Moha Abouhafs, de 22 anys i que torna al club després de dos anys al Banyoles, i Ot Serrano, de 19 anys incorporat del Sants, arriben per aportar energia, lluita i atreviment en la línia de mitjos. El jove barceloní ha destil·lat ambició i il·lusió per seguir creixent, mentre que l’olotí espera aprofitar l’oportunitat en el club de la seva vida. 

Després de dos anys a la capital del Pla de l’Estany, Moha Abouhafs torna a la Unió Esportiva Olot amb un somriure d’orella a orella: “Estic molt content de tornar a l’Olot, és el club de la meva vida. He començat des de petit al planter, he jugat fins a juvenils i he estat al filial”. El jove olotí reconeix que ha guanyat en maduresa i paciència després de sortir de l’etapa formativa: “Quan ets jove tens ganes d’arribar ràpid al primer equip i d’estar al futbol professional però no saps el nivell que tens i et falta l’experiència. Al Banyoles he guanyat experiència futbolística i ara espero aprofitar aquesta oportunitat. Abouhafs es definex com un extrem valent amb bon toc i que no s’arronsa: “Puc jugar per les dues bandes, tinc 1×1 i molta arribada, puc donar lluita, guanyar duels i decisió de pilota. He millorat bastant a l’hora de decidir”.

Pel que fa a l’últim reforç, Ot Serrano ha aterrat a la Garrotxa amb ganes d’assumir aquest repte majúscul: “Estic molt content i agraït, és una oportunitat que m’ha costat molt que se’m donés. Això em motiva més per seguir fent passos endavant”. El jove barceloní, amb vinculació a la comarca, s’ha vist atret per l’entitat i magnitud del club per on ha firmat: “És un club amb molt de nom i que porta fent les coses molt bé a Segona B, un club sòlid i ambiciós. Tinc casa a Les Planes d’Hostoles i per això li tinc una estima especial, sempre m’ha cridat l’interés l’equip referent de la Garrotxa”. I com es defineix? Doncs com un migcampista molt complert en diverses facetes del joc: “Puc aportar criteri i fluïdesa, faig les coses fàcils i no busco ser protagonista. Vull ajudar i nodrir els davanters, a més de treballar en defensa i fer quilòmetres. En el mig del camp has de ser complert i aportar tant ofensiva com defensivament”. Serrano considera que fa un pas endavant en la seva carrera i que ha estat una decisió fàcil, tot desitjant signar una bona temporada per créixer junts: “A nivell futbolístic intentaré donar el màxim i començo amb moltíssimes ganes. Tots tenim objectius alts i ambiciosos amb la sintonia del que es demana aquí”. Un Ot que aquí coïncidirà amb un bon company seu, Gerard Batalla, també ex del Sants: “Tinc molt bona relació amb ell, anàvem junts a entrenar i ha estat un any de moltes coses en comú. Ens hem fet molt amics i estic encantat que estigui aquí”.

Per part del club, el director esportiu Sergi Raset ha assenyalat el marge de millora i el llarg recorregut que poden tenir els dos jugadors. De Serrano, Raset reconeix que l’ha sorprès una participació tan elevada a Tercera Divisió: “Ve de fer una molt bona campanya en el seu primer any d’amateur amb un protagonisme destacat. Té molta il·lusió per ser futbolista professsional, es cuida i té una mentalitat sacrificada. És una molt bona opció pel seu creixement i ha de tenir un rol important”. L’ha definit com un jugador molt intens, dinàmic i complert, tant amb pilota com sense, i capaç distribuir el joc i superar línies de pressió en conducció.

Sobre Moha, el director esportiu hi té dipositades moltes esperances: “Tenia clar que amb el treball i l’ambició estava capacitat per fer el pas i tornar a l’Olot. És d’aquí i ara té aquesta oportunitat que s’agafarà amb tota la il·lusió del món”. A més, Raset valora el fet que sigui del planter i la seva progressió pot ser un mirall per a la resta de joves: “En Moha és un jugador de la casa i un exemple pels jugadors del filial. Va fer molt bona campanya al Sant Jaume i li va sortir un Tercera Divisió com el Banyoles. Ha estat un jugador molt important i el joc ofensiu de l’equip passava per ell”.

 

 

 

 

Leave a Reply