Definits els partits de la pretemporada

La Unió Esportiva Olot començarà aquest dijous 22 de juliol els entrenaments de la nova temporada a Tercera RFEF. En aquest període de preparació, el conjunt d’Albert Carbó s’enfrontarà a clubs d’entitat com FC Barcelona B, Nàstic o Cornellà, que competiran a Primera RFEF, a més del tradicional Torneig de l’Estany, la sortida clàssica a l’Escala i una visita al Nou Sardenya de Gràcia abans d’arrencar la lliga el cap de setmana del 4 i 5 de setembre. 

L’AGENDA DE L’ESTIU (*horaris per determinar):
03/08: UEOFC Barcelona B (Les Brides-Royalverd)
07/08: UEO – UE Cornellà (Estadi Municipal)
14/08: FC L’Escala – UEO (L’Escala)
21/08: UEO – Nàstic de Tarragona (Estadi Municipal)
25/08: Torneig de L’Estany 3×1 (Banyoles)
28/08: CE Europa – UEO (Nou Sardenya)
05/09: Inici de lliga (*calendari per confirmar)

Leave a Reply