Eloi Amagat, fidel al vermell de l’Olot

El migcampista gironí, que tenia un any de contracte, amplia el seu vincle per un curs més amb la Unió Esportiva Olot i encetarà la seva quarta temporada al club, la tercera sencera. Amagat, de 36 anys, es queda per aportar el seu grau d’experiència, criteri i lideratge a una plantilla molt més rejovenida. La d’Eloi és la quarta renovació després d’Albert Blázquez, Albert Batalla i Carles Mas i demà ja s’entrenarà amb els seus companys en la primera sessió de la pretemporada.

Amagat té corda per estona. El gironí va acabar la temporada en un òptim estat de forma i ha decidir donar continuïtat a la seva estada a la Garrotxa per ser un referent a la zona ampla. Va arribar en el mercat d’hivern del curs 2018-19 procedent del New York City i després de ser capità i emblema del Girona FC en la seva època daurada. Aquí, a la UEO, hi ha disputat 59 partits en els quals ha mostrat el seu ventall de virtuts; qualitat, especialista a pilota aturada, organitzador, sacrifici i el valor afegit de l’orgull gironí i de ser un jugador de proximitat protagonista en categories superiors. A més, en la recta final de l’últim curs també s’ha destapat com a golejador amb dues dianes que ens van acostar a la permanència.

Seguim junts i amb força, Eloi! Quina bona notícia!

Declaracions d’Eloi Amagat

“Estic content per aquesta ampliació de contracte amb l’Olot. Estic molt a gust en tots els aspectes, l’Olot ha mostrat molt d’interés per a que continués a la plantilla i això ha estat important per a mi”.

“Tot i el descens, crec que es vol tornar a fer un projecte molt seriós i ambiciós. Personalment, vaig ser responsable de no poder aconseguir la permanència i tinc aquesta espina clavada”

“Estic amb ganes d’ajudar i donar tot el màxim rendiment possible per intentar aconseguir tornar l’Olot on crec que, com a mínim, es mereix que és la Segona RFEF”. 

Leave a Reply