“Des del primer minut volia venir aquí, l’Olot és el club ideal”

Catifa vermella, i mai millor dit, aquesta tarda a l’Estadi Municipal amb la presentació de Sergi Arranz, un davanter contrastat a la categoria i que ha brillat per la seva facilitat golejadora. El vicepresident esportiu Dionís Cros ha destacat que arriba en una edat immillorable, 31 anys, i que ja feia temps que li anaven al darrere. Per a la seva part, el punta figuerenc assenyala que l’Olot és el club ideal pel seu joc, que vol aportar experiència a més dels gols i que la presència de Carbó ha estat decisiva per la seva arribada. 

El desitjat Sergi Arranz ha estat presentat en roda de premsa davant dels mitjans de comunicació i ha fet els primers tocs sobre la gespa de l’Estadi Municipal. L’ex del Terrassa no s’ho va pensar massa quan va rebre la proposta de l’Olot: “Estic molt content d’estar en aquest gran club. Tocava fer un canvi d’aires i la meva principal opció des del primer minut era venir aquí, tot i el factor negatiu del desplaçament. L’Olot és el club ideal pel meu joc”. Un reconegut golejador de la categoria que no li espanta la pressió que se li atorga: “En la meva posició de tota la vida que se’ns demana el mateix. Sempre volem fer el màxim número de gols i per això treballem. És una cosa de tot l’equip i aquesta és la línia que hem de seguir. És important saber estar en el lloc correcte i estar concentrat”. Arranz, de l’Alt Empordà com Carbó, reconeix que el tècnic hi ha tingut un pes determinant: “Vam jugar junts a Peralada en els primers anys d’amateur, tenim molt bona relació, anem a sopar i parlem de futbol. El veig molt capacitat com a tècnic, intentaré treballar com si no el conegués”. A part dels gols, Sergi Arranz assegura que pot sumar en molts altres aspectes: “Puc aportar experiència als joves que comencen en el futbol semi-professional. Sóc el segon jugador més veterà i en els moments complicats hauré de posar una mica de seny i de cap”. Pel que fa als objectius, el figuerenc sap que tothom vol l’ascens però que s’haurà de lluitar setmana a setmana per obtenir-lo: “Tots els partits seran molt disputats, serà difícil mantenir una regularitat. Hem de començar a fer-nos forts des de la primera jornada i agafar confiança per anar assolint els objectius. Hem d’estar centrats i pensar en el primer partit de lliga Tothom vol l’ascens, però per arribar-hi ens queden moltes setmanes per davant. Ens hem de posar a to i arribar el millor possible a la competició”.

Per acabar, el vicepresident esportiu Dionís Cros ha subratllat que es tracta “d’un davanter de les nostres comarques i bregat a la categoria” i ha explicat que ja feia temps que volien fer la seva incorporació. Creu que arriba “en una edat immilorable per aportar-nos molt de gol i experiència”.

Fotos: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply