En el bon camí (UE Porqueres 0-3 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot va imposar la lògica en el tercer test de pretemporada davant d’un rival de dues categories menys, la UE Porqueres. Dianes de Moha, Èric Vilanova i un Ferri López que jugava a casa i va signar el millor gol de la tarda. A destacar, també, les dues assistències dels joves Terma i Pedrosa abans d’afrontar un cap de setmana amb dos partits més, dissabte contra el Nàstic de Tarragona i diumenge a Sant Privat.

Bon ambient de futbol a Cornellà de Terri per viure un Porqueres-Olot que ens va deixr la segona victòria de la pretemporada per als d’Albert Carbó. El tècnic de Peralada va alinear dos equips pràcticament diferents per repartir els minuts per a tothom. Va obrir la llauna ben d’hora Moha Abouhafs després de la passada de la mort del juvenil Guillem Terma (8’). Poc abans de la mitja hora, Ferri López va obsequiar els veïns del seu poble amb una obra d’art des de la frontal de l’àrea (27’). Esquerra de seda del banyolí, que després de repartir dues assistències en els dos primers partits també es va animar en la faceta golejadora. Subratllem, també, el debut com a titular de Zaka El Idrissi, l’últim fitxatge a la davantera de la UEO.

I a la segona meitat,  i després de refrescar tot l’onze titular a excepció d’Èric Callís, els olotins van continuar manant en el ritme, pressió i circulació de pilota. Una acció per banda de David Pedrosa va desembocar amb el 0-3, obra d’Èric Vilanova, sol com un mussol dins l’àrea petita. Segona diana del migcampista olotí, que està demostrant bona arribada i oportunisme des de la segona línia. Poc més a destacar d’una segona meitat amb alguna oportunitat perillosa del Porqueres que entre Batalla i la defensa van poder solventar.

Seguim carregant les cames, agafant minuts i creixent com a bloc en una preparació que s’intensifica aquest cap de setmana amb dos compromisos més. Dissabte, en el tradicional partit a favor de Càritas Garrotxa, rebrem a tot un Nàstic de Tarragona (Primera RFEF) i diumenge visitarem els nostres veïns garrotxins del FC Sant Privat (3a Catalana). Estem en el bon camí!

FITXA TÈCNICA

UE Porqueres: Cortina, Ortega, Anouar, Barceló, Arnau Planas, Pol Formiga, Estarri, Ibra, Joel Ferrer, Umaru i Sile. També van jugar Andreu, Hady, Uli, Carles Poch i Salavedra.

UE OLOT: Torra, Callís, Joel Ferrés, Gerard, Ferri López, Ot Serrano, Terma, Pijuan, Moha, Zaka i Ferrón. També van jugar Batalla (ps), Ayala, Pedrosa, Arranz, Eloi, Blázquez, Èric Vilanova, Kilian, Colomer i Forés.

Gols: 0-1, Moha (8’), 0-2, Ferri López (27’), 0-3, Èric Vilanova (51’).

Àrbitre: Jordi Ruiz. Va amonestar Joel Ferrer (Porqueres).

Incidències: partit amistós disputat al Municpal de Cornella de Terri amb la presencia d’un centenar d’espectadors.

Leave a Reply