Continuïtat de patrocinadors al futbol base

Seguim amb les renovacions de patrocini a la Fundació Unió Esportiva Olot. En el futbol base del club hi seguiran dipositant la seva confiança les empreses Olot Meats, Ascensors Serra, PFERD, Meroca SLU i Recuperacions Solé. Totes elles amb un denominador comú, vincles de proximitat i arrelament amb el territori que encaixen amb la nostra filosofia. 

Olot Meats és un dels patrocinadors principals del planter de la FUEO. Empresa càrnia, situada per cert just entre el Morrot i l’Estadi Municipal, que és considerada una de les més potents del sector a nivell estatal.

Al seu costat, Ascensors Serra allarga la relació amb el club des d’aquell 2016-17 en el qual vam pujar junts amb el primer equip a Segona B. Ara, des del futbol base, aquesta històrica i familiar empresa olotina de fabricació i construcció d’ascensors segueix aportant el seu gra de sorra a l’entitat.

Un altre dels col·laboradors habituals és PFERD, la marca líder en el desenvolupament, fabricació i assesorament en eines abrasives per tractar superfícies i materials. Reconeguda a nivell internacional amb un equip humà i un compromís de qualitat que s’ajusten als valors del nostre projecte.

Des de fa tres temporades, la publicitat del pantaló dels nens i nois de la casa és cosa de Meroca SLU, constructora olotina en constant creixement que ha sumat recursos i implicació en la família de la Unió Esportiva Olot.

I completa aquest gruix de patrocinadors Recuperacions Solé, empresa familiar que des del 1975 desenvolupa la seva activitat empresarial en la gestió i tractament de residus industrials. I es clar, amb l’etern capità Abel Solé i el seu germà Cesc, el lligam emocional amb la UEO és tan estret i ferm per deixar-se veure en les equipacions del futbol formatiu.

 

Leave a Reply