El pregó de l’Olot omple la plaça de l’Ajuntament

Vespre per a la història el que es va viure ahir des del balcó de l’Ajuntament d’Olot. I és que la Unió Esportiva Olot, a les portes de complir els cent anys, va ser l’encarregada d’obrir les Festes del Tura amb un pregó transversal en el qual van participar el president del club, Joan Agustí, el president de la Comissió del Centenari, Carles Llorens, el capità del primer equip masculí, Albert Blázquez, i la capitana del primer equip femení, Alba Prat. L’acte es va cloure amb els amics del Club Atletisme Garrotxa i Integra que van cantar l’himne de la UEO en el moment més emotiu de la nit abans dels focs artificials i de donar la benvinguda de forma oficial a les FDT 2021. 

Joan Agustí

“Som el club dels nostres pares, dels nostres avis, el club de la gent que vol celebrar les Festes del Tura amb el 100% dels olotins. Formem futbolistes per ser persones amb valors”.

Carles Llorens:

“L’Olot és més que un club per tots els jugadors que hi han passat. És part de la història sentimental i personal dels socis” “Molts directius hi han deixat recursos personals i econòmics”.

Albert Blázquez

: “L’actual plantilla, amb molta gent del planter, sentim la samarreta vermella i ens deixarem la pell perquè l’Olot guanyi -per sisena vegada- el campionat de Tercera i torni a pujar”.

Alba Prat

“Orgulloses de participar en un projecte que vol contribuir a millorar el país. Durant anys vaig desitjar que existís un equip femení de la UE Olot i sóc molt feliç de poder-hi jugar”.

Pots recuperar íntegrament el pregó en aquest enllaç de Radio Olot:

Audio

 

Leave a Reply