RESULTATS REFERÈNDUM: Els socis voten a favor de UE Olot

La Unió Esportiva Olot ha celebrat aquesta setmana el referèndum del Centenari per decidir el nom que ha de portar el club, UE Olot o Olot FC. Aquesta tarda, en el derbi gironí contra el CF Peralada, s’han tancat les votacions, que han donat un resultat favorable a l’opció UE Olot amb un 68’6% del total de socis que han votat, que ha estat de 437 socis, a prop de la meitat de la massa social. L’opció Olot FC ha obtingut un 31’3% dels vots en un exercici de transparència, salut democràtica i memòria històrica que ens reforça com a club. Representa tot un honor i orgull sotmetre a l’opinió dels socis una de les grans decisions del club. Gràcies a tots per participar!

RESULTATS:

  • Olot FC: 137 vots (31’3%)
  • UE Olot: 300 vots (68’6%)

PARTICIPACIÓ:

  • 437 socis de 1000: 43’7%

Leave a Reply