Marc Castells, reforç al mig del camp de l’Olot

Nova incorporació a la plantilla de la Unió Esportiva Olot. Arriba Marc Castells, migcampista valencìà de 32 anys amb molta experiència a Segona B, sobretot a les files del CD Castellón, amb qui també ha tastat el futbol professional. Pivot defensiu que aportarà agressivitat, lideratge i equilibri a la zona ampla. Castells, actualment sense equip, també ha jugat al Linares, Oviedo i a la Primera Divisió de Grècia. 

Marc Castells Ortega (Sueca, 12-03-1990) es va formar al planter del Valencia CF abans de debutar a Segona B a les files del CP Ejido (2009-10). També va passar pel Mestalla i l’Ovieda abans de provar sort a la lliga grega amb l’Asteras Tripoli i l’AE Larisa. Però bona part de la seva trajectòria l’ha fet al CD Castellón, on va arribar a Tercera Divisió el curs 2014-15 i va poder ascendir fins a Segona Divisió A (2020-21). Entremig, molts partits a la categoria de bronze a les files del club de Castàlia amb una breu etapa a l’Hospitalet. El de la Riberta Baixa va jugar la temporada passada al Linares de Primera RFEF, tot i que al mes de gener va patir una lesió al tendó del recte anterior de la cama dreta. Actualment no tenia equip i s’estava entrenant a les sessions AFE.

Pel que fa al seu perfil futbolístic, es tracta d’un pivot de tall defensiu que destaca pel seu treball, agressivitat i equilibri en la zona de contenció, posició on el club buscava més elements de garanties. Lideratge, ofici i intensitat són algunes de les qualitats de Castells, generós en l’esforç amb bon posicionament i recuperador de pilotes. Un futbolista dels que sempre suma i que està plenament contrastat en aquestes categories del futbol semi-professional.

Benvingut a la casa, Marc! Molta sort i molts èxits de vermell!

Leave a Reply