Continuarà… ? (Fundació Grama 3-2 UE OLOT)

Una aturada de l’enllumenat deixa en suspens el partit entre la Fundació Grama i la Unió Esportiva Olot en el minut 73 de partit. Una primera ronda de la Copa Catalunya amb alternatives en el marcador després de la diana inicial d’Urri a pilota parada. Els colomencs remunten abans del descans, Marc Mas situa l’empat i Roger Garcia aconsegueix el 3-2 abans que el Municipal de Santa Coloma quedés totalment a les fosques.

Un desenllaç incert. La FCF ha de decidir com resol aquesta primera eliminatòria de la Copa Catalunya després que el partit s’aturés al minut 73 per una aturada elèctrica. Fins aleshores, matx entretingut amb molts gols i ocasions a les dues porteries. Les dues primeres arribades van ser olotines, primer Urri i després Uri González, sol com un mussol al segon pal. A la tercera va anar a la vençuda; servei de còrner que prolonga Perone i Urri posa la testa per clavar-la a la xarxa (4′). Va despertar la Grama de la mà d’Elhadji, que en va tenir una de clara davant l’oposició d’Ayala. No va perdonar Roger Peris després d’una pèrdua de pilota d’Ayala (34′). Poc després, l’àrbitre va xiular penal per una agafada dins l’àrea garrotxina i Roger Garcia, des dels onze metres, va situar el segon a l’electrònic (39′). Encara van passar més coses abans del descans; lesió muscular de Blázquez (substituït per Terma) i oportunitat molt bona per a Marc Mas des de la frontal.

La Grama va sortir més activada a la represa i va fer intervenir Batalla en dues ocasions pràcticament consecutives. Replicava l’Olot amb una canonada d’Urri i poc després amb la diana de l’empat; acció per banda esquerra de David Bigas, centrada ben cargolada que desvia Forés i apareix Marc Mas, amb la canya a punt, per endreçar-la (55′). Però l’alegria va durar poc, ja que la Grama va trenar una jugada ràpida i precisa per banda dreta i Roger Garcia va finalitzar a plaer (58′). Uns minuts després, al 69′, primera aturada de l’enllumenat que va parar el matx una estona. Va tornar la llum i va continuar el joc, amb el debut de l’extrem Fode i un cop de cap de Bigas que va marxar fregant el pal dret de Sergio Fernández. I tot seguit, la segona aturada i definitiva, tot el Municipal a les fosques i sense possibilitat de reprendre el matx. Estàvem al minut 73′ amb la pausa d’hidratació ja realitzada i amb altres pèrdues de temps com els canvis.

Restem a l’espera, doncs, de la decisió de la FCF en aquesta primera ronda de la Copa Catalunya que encara no té vencedor.

FITXA TÈCNICA

Fundació Grama: Sergio Fernández, Juan Carlos (c), Trilla, Galeano, Elhadji, Ñito, Roger Garcia (Padilla, 61′), Roger Peris (Angel, 61′), Guillem Pujol, Kilian Villaverde i Nil Pradas (Biel, 69’=.

UE OLOT: Batalla, Maynau (Roquet, 65′), Ayala, Blázquez (c) (Terma, 40′), Marc Mas, Urri, Pedro del Campo, Forés, Bruno Perone, Uri González (Fode, 67′) i Bigas.

Gols: 0-1, Urri (11′), 1-1, Roger Peris (34′), 2-1, Roger Garcia de penal (39′), 2-2, Marc Mas (55′), 3-2, Roger Garcia (58′).

Àrbitre: Juan Manuel Martín Varas. Va amonestar amb TG a Padilla.

Incidències: partit corresponent a la primera ronda de la Copa Catalunya amb la presència d’uns 400 espectadors al Municipal de Santa Coloma.

Foto: Fundació Grama-Raúl Monje

Leave a Reply