La sort també compta (UE OLOT 1-0 CF Peralada)

Un gol desafortunat de Gallardo en pròpia porteria converteix a la Unió Esportiva Olot finalista del Torneig de l’Estany a Banyoles. Amb un equip farcit de joves del juvenil i del filial, els de Pedro Dólera han estat a l’alçada davant d’un CF Peralada que ha presentat un onze molt titular. Demà, la gran final contra el Figueres, que s’ha desfet del Banyoles en la segona semifinal.

Amb les novetats dels joves Adri Port i Martí Puigbert a l’onze titular, la UEO s’ha enfrontat aquesta tarda al CF Peralada, rival de la nostra categoria i amb el qual curiosament debutarem a la lliga d’aquí poc més de dues setmanes. Primera ocasió per al xampanyer Kemo, arran de pal. Ha respost l’Olot amb una arribada d’Ufano, a centrada de Terma, i una canonada de Maynau. Abans del descans, Perone ha rematat per sobre el travesser i Ufano, a passada filtrada de Pedro, ha disparat mossegat. La nota negativa, la possible lesió muscular d’Uri González que s’afegeix a una infermeria molt plena amb Blázquez, Juvi, Roquet, Fode i Bigas.

A la represa, molts canvis amb l’entrada d’homes del filial com Uri Sánchez, Kenneth, Uriel i el juvenil Doura. L’equip, però, ha mantingut el to competitiu i la intensitat davant d’un conjunt de Tercera Federació. I fins i tot s’ha posat per davant en una cursa de Marc Mas que entre Morilla i Gallardo no han encertat en desviar i la pilota s’ha colat directament a la xarxa (62′). Acció de sort, gol de fortuna que també compta i s’ha de buscar. D’aquí fins al final, pas endavant dels peraladencs buscant la diana de l’empat. Ha resistit bé l’Olot tot i fer més canvis; han entrat Mamudu, Comamala, Bramon i Marcillo, que han ratllat a gran nivell i han contribuït a aconseguir la victòria. Fins i tot Marc Mas ha perdonat el segon en una ràpida transició. Al final hem acabat amb només dos jugadors de camp del primer equip i aguantant el resultat per passar a la final.

Orgullosos del treball de tots i cadascun dels jugadors, des del veterans fins als joves del Juvenil A i del CF Sant Jaume-Olot B, que han demostrat la seva validesa en un partit de certa magnitud. Demà ens espera la UE Figueres, que ha derrotat l’amfitrió CE Banyoles en la segona semifinal (0-3). Per tant, repetirem el duel de fa una setmana, això sí, aquest cop amb un títol en joc, guardó que hem aixecat en dotze ocasions. Buscarem la tretzena!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Maynau, Barnils, Terma, Pedro (c), Ufano, Forés, Perone, Manzano, Port i Martí Puigbert. També han jugat Ayala, Marc Mas, Urri, Uri González, Doura, Uriel, Mamudu, Comamala,Uri Sánchez, Bramon, Kenneth i Marcillo.

CF Peralada: Jona Morilla, Gallardo, Romero (c), Pol Gómez, Marc Gelmà, Junior, Jandro, Alan Baró, Llorenç Busquets, Ferran López i Kemo. També han jugat Dani Gómez, Adrià Méndez, Marc Padilla, Gerard Caixàs, Martí Villén i Richard.

Gols: 1-0, Gallardo en pròpia (62′).

Àrbitre: Marc Boada Barcelona. Ha amonestat amb TG a Barnils, Comamala i al tècnic Pedro Dólera.

Incidències: partit corresponent a les semifinals del 54è Torneig de l’Estany amb uns 400 espectadors a l’Estadi Miquel Coromina i Moretó de Banyoles.

Leave a Reply