ENTRADES FINAL COPA CATALUNYA (venda exclusiva per a socis)

Aquest dilluns 19 de febrer a les 12h la Federació Catalana de Futbol iniciarà la venda d’entrades per a la final de la Copa Catalunya Absoluta masculina que es disputarà el dimecres 20 de març entre UE Olot i FC Andorra a l’Estadi Municipal d’Olot. Una venda de localitats que s’ha dividit per fases a nivell temporal, gest que agraïm enormement a la FCF per tal de donar prioritat als nostres socis primer, després a tot el futbol base, i finalment a la resta del públic en general.

Així doncs, la venda d’entrades en exclusiva per als socis de la Unió Esportiva Olot s’obrirà aquest dilluns 19 de febrer a través de la web de la FCF (FCF | Federació Catalana de Futbol). Les entrades tenen un cost de 2€ (un 0’75€ del preu va destinat a la Fundació Albert Bosch). Serà una final amb caire social i solidari vinculant a diverses entitats del territori i que tenen conveni de col·laboració amb la UEO.

IMPORTANT: per accedir a les entrades exclusives per a socis (del 19 al 29 de febrer) i pel futbol base del club (de  l’1 al 7 de març) caldrà obtenir un CODI (paraula clau). Aquest el podreu aconseguir a partir de dilluns de les següents maneres:

  • A través del correu electrònic (rebreu un Mailchimp)
  • A través de les llistes de difusió de WhatsApp (rebreu un missatge)
  • A la Botiga INTEGRA-UEO (C/Sant Rafel d’Olot)

*Per a qualsevol dubte podeu contactar amb 636052884 o comunicacio@ueolot.com