Jan Danés (Girona B), nou porter de la UE Olot

Ja hi ha competència a la porteria per a Pol Ballesté. La Unió Esportiva Olot es reforça amb Jan Danés, porter gironí de 19 anys que fa el salt a Segona Federació després d’una llarga etapa al futbol formatiu del Girona FC. Porter molt complert i de bona presència física que ha d’aportar frescor, energia i joventut a la plantilla del primer equip.

Jan Danés Gauchia (12-03-2005, Girona) va començar amb 5 anys als Maristes de Girona abans de fer el salt a la Unió Girona, on va decidir escollir la porteria després d’uns anys com a jugador. Durant la seva etapa infantil va fitxar pel futbol base del Girona FC, on ha viscut les últimes set temporades entre Divisió d’Honor i Lliga Nacional. Aquesta temporada ha anat convocat deu partits amb el filial a Tercera RFEF però no ha tingut l’oportunitat de disputar minuts.

Porter que surt del juvenil i que surt d’un club bon formador de porters com és el Girona FC. Té bona presència física, porter regular i que va bé per dalt, ens aportarà joventut i ganes de créixer al costat d’un porter més experimentat com Pol Ballesté.

Benvingut a la Garrotxa, Jan! A demostrar tot el que vals!

Declaracions de Jan Danés

“Emocionat i amb molta responsabilitat, ja que comprenc molt bé els valors i la importància del club, ja que el meu avi també va jugar-hi i faré tot el possible per ajudar a créixer l’Olot”

“El fet que sigui el meu primer any de futbol amateur/sènior, i a més en un equip nou, em fa veure-ho com un gran repte professional i personal. Tinc clar que aprendré molt dels companys i ells també alguna cosa de mi”

“Puc dir, amb confiança, que puc aportar molta il·lusió, ganes de treballar i millor dia a dia, sobretot una competència sana amb els meus companys d’equip per fer-nos millors uns als altres”

“Em defineixo com un porter complert en tots als aspectes. Tinc caràcter i confiança sota pals i estaré sempre a punt per ajudar a l’equip quan se’m necessiti. Tinc il·lusió i posaré tot el meu treball per assolir nous objectius en aquest gran club”