Yaya Sidibé (CE Manresa), nou lateral de la UE Olot

La novena incorporació de la Unió Esportiva Olot es diu Yaya Sidibé i arriba des del CE Manresa. Lateral dret saltenc d’origen malià que té 27 anys i ja va estar a les ordres de Pedro Dólera a l’AE Prat. Uns quants cursos d’experiència a Segona RFEF per a un futbolista ràpid, atlètic i amb bon joc aeri que ajudarà a augmentar les prestacions defensives del conjunt olotí. 

Yaya Sidibé (27-11-1996, Bamako) va néixer a Mali però des de ben petit ja es va traslladar a Salt, al costat de Girona, i va començar a fer les primeres passos en el món del futbol en clubs com el Salt, UE Cassà de la Selva, EF Gironès-Sàbat i Girona FC. Ja com a amateur, va estrenar-se amb el CE Farners a Primera Catalana abans de jugar tres anys a Tercera Divisió amb el Terrassa FC (2017-20). Tot seguit va fer el salt al Sant Andreu i després a les files de l’AE Prat a Segona RFEF, on va coincidir amb Pedro Dólera. Dues temporades al Sagnier on va disputar fins a 35 partits. Aquest curs passat ha defensat els colors del CE Manresa, també a Segona RFEF, amb 23 partits disputats, 14 com a titular.

Es tracta d’un jugador de caire defensiu que pot jugar de lateral i també com a central en defensa de tres. Va bé per dalt, bona presència física, un futbolista ràpid i atlètic. Té recorregut i arribada per la banda dreta tot i no ser la seva especialitat. Ha competit bé a la categoria i és un perfil de proximitat que encaixa perfectament en la filosofia del club.

Benvingut a la UE Olot, Yaya! La teva sort serà la nostra!

Declaracions de Yaya Sidibé

“Estic molt content i orgullós de formar part d’aquest gran club”

“S’està fent un bon projecte amb bons futbolistes que tenen ambició, serà una temporada molt bona”

“Vinc per aportar compromís i treball per ajudar a l’equip a assolir els objectius marcats”