shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

ACTUALITAT CLUB

Obrint pas (UE OLOT 3-1 UE Castelldefels)

Debut amb bon peu de la Unió Esportiva Olot a la competició. Els d'Albert Carbó van superar a la UE Castelldefels després d'una gran primera meitat amb dianes de Juanito en pròpia porteria i Xavi Ferrón des del punt de penal. A la represa, els mariners van fer un pas endavant per retallar distàncies però Sergi Arranz, després d'una fantàstica acció de Moha, va situar la tranquil·litat al marcador. Primers tres punts en un diumenge de Festes del Tura amb quasi 500 espectadors a l'Estadi Municipal. Següent obstacle, FC Vilafranca. 

NOTA INFORMATIVA: Junta General d’Accionistes

Aquest dijous al vespre s'ha celebrat la Junta General d'Accionistes de la Unió Esportiva Olot al Restaurant La Deu. Hi han assistit una quarantena d'accionistes representant el 50'2 del capital en un acte merament burocràtic per a traslladar el cessament i renovació de tots els membres del Consell d'Administració, que han mostrat la seva voluntat de continuar implicats en el projecte. El president Joan Agustí ha fet balanç del curs anterior i ha posat la lupa en els objectius de futur amb la idea d'augmentar la massa social i recuperar la categoria perduda del primer equip. 

El CPA Olot reconeix la tasca de la Unió Esportiva Olot

Aquest passat dissabte, el CPA Olot va celebrar el seu tradicional Festival de Patinatge i va atorgar el Memorial Monsita Casadellà a la Unió Esportiva Olot. Es tracta d'un premi que es destina cada any a una persona o entitat que ha contribuït a difondre el patinatge. Sobre la mateixa pista del Pavelló d'Esports, el president del CPA Olot Josep Sagués va fer entrega del guardó al president de la UEO Joan Agustí. Un reconeixement al nostre projecte social sostenible i de proximitat just en l'any del Centenari. Moltes gràcies, amics! I per molts èxits compartits!

Protocol Covid-19: públic a l’Estadi Municipal

Des de la Unió Esportiva Olot es vol garantir en tot moment la màxima seguretat i és per això que cal respectar les mesures COVID-19 decretades per les autoritats per a la celebració de partits amb públic a l'Estadi Municipal d'Olot. Qualsevol persona que accedeixi a l'Estadi Municipal està obligada a acceptar i respectar voluntàriament totes les normes que la Unió Esportiva Olot ha establert. El no compliment d'aquestes normes podrà ser motiu per expulsar-lo de les instal·lacions.
1 2 3 20