ACTUALITAT CLUB

Conveni de col·laboració amb el Johan Cruyff Institute

La Unió Esportiva Olot tanca un conveni de col·laboració amb la Johan Cruyff Institute, entitat que es dedica a la formació en gestió esportiva, màrqueting o patrocini amb més de 90 programes acadèmics amb clubs i futbolistes de primera línia. Un vincle fonamentat en tres grans eixos com són la formació, amb descomptes per a membres del club, la possibilitat d'incorporar estudiants en pràctiques i de participar en debats per expandir el model de gestió i la filosofia del nostre club. El director esportiu Sergi Raset valora molt positivament aquest lligam que dóna prestigi a l'entitat i que permet donar a conèixer el projecte de l'Olot. 

La UE Olot es posiciona amb compromís social

La Unió Esportiva Olot ha posat de manifest en les últimes setmanes el seu compromís social per a la igualtat d'oportunitats, la igualtat de gènere, la diversitat i la inclusió en la pràctica esportiva. Fem un reculll de les causes i col·lectius amb els quals el club ha mostrat el seu suport amb un posicionament ferm i uns valors definits per a representar el cent per cent de la societat i defensar que un altre tipus de futbol és possible. 

Nota informativa: Junta General d’Accionistes

Aquest vespre s'ha celebrat la Junta General d'Accionistes de la Unió Esportiva Olot SAD amb la presència d'una trentena d'accionistes que han representat el 52% del capital total. S'han aprovat tots els punts de l'ordre del dia i el directiu Eudald Morera, també director general de Royalverd, ha rebut la medalla d'honor per la seva tasca i implicació al club en el que ha estat el moment més emotiu d'aquest acte al Restaurant la Deu. 

Obrint pas (UE OLOT 3-1 UE Castelldefels)

Debut amb bon peu de la Unió Esportiva Olot a la competició. Els d'Albert Carbó van superar a la UE Castelldefels després d'una gran primera meitat amb dianes de Juanito en pròpia porteria i Xavi Ferrón des del punt de penal. A la represa, els mariners van fer un pas endavant per retallar distàncies però Sergi Arranz, després d'una fantàstica acció de Moha, va situar la tranquil·litat al marcador. Primers tres punts en un diumenge de Festes del Tura amb quasi 500 espectadors a l'Estadi Municipal. Següent obstacle, FC Vilafranca. 

NOTA INFORMATIVA: Junta General d’Accionistes

Aquest dijous al vespre s'ha celebrat la Junta General d'Accionistes de la Unió Esportiva Olot al Restaurant La Deu. Hi han assistit una quarantena d'accionistes representant el 50'2 del capital en un acte merament burocràtic per a traslladar el cessament i renovació de tots els membres del Consell d'Administració, que han mostrat la seva voluntat de continuar implicats en el projecte. El president Joan Agustí ha fet balanç del curs anterior i ha posat la lupa en els objectius de futur amb la idea d'augmentar la massa social i recuperar la categoria perduda del primer equip. 

El CPA Olot reconeix la tasca de la Unió Esportiva Olot

Aquest passat dissabte, el CPA Olot va celebrar el seu tradicional Festival de Patinatge i va atorgar el Memorial Monsita Casadellà a la Unió Esportiva Olot. Es tracta d'un premi que es destina cada any a una persona o entitat que ha contribuït a difondre el patinatge. Sobre la mateixa pista del Pavelló d'Esports, el president del CPA Olot Josep Sagués va fer entrega del guardó al president de la UEO Joan Agustí. Un reconeixement al nostre projecte social sostenible i de proximitat just en l'any del Centenari. Moltes gràcies, amics! I per molts èxits compartits!

Protocol Covid-19: públic a l’Estadi Municipal

Des de la Unió Esportiva Olot es vol garantir en tot moment la màxima seguretat i és per això que cal respectar les mesures COVID-19 decretades per les autoritats per a la celebració de partits amb públic a l'Estadi Municipal d'Olot. Qualsevol persona que accedeixi a l'Estadi Municipal està obligada a acceptar i respectar voluntàriament totes les normes que la Unió Esportiva Olot ha establert. El no compliment d'aquestes normes podrà ser motiu per expulsar-lo de les instal·lacions.
1 2 3 20