MB Aplicacions Tècniques

Aquesta empresa olotina ofereix serveis professionals d’impermeabilització, protecció, paviments i pintura per la indústria i particulars. MB Aplicacions Tècniques ha estat una de les últimes empreses que s’ha afegit al projecte de la Unió Esportiva Olot, cosa que ens omple d’orgull i alegria. 

Davant de les necessitats d’uns clients cada vegada més exigents, al 2005 neix MB Aplicacions Tècniques, amb la voluntat de donar solucions especialitzades a problemes concrets en matèria d’impermeabilitzacions i pavimentació. L’estudi en profunditat de cada cas i escollir la millor opció per a cada client, els permet garantir l’èxit de cada treball.

Per aconseguir això, a MB Aplicacions Tècniques consideren indispensables dues condicions: d’una banda, cal aprofitar la seva experiència dins del món de la construcció, ja que haver treballat des de 1985 en aquest sector els permet, a dia d’avui, veure cada projecte de forma global i aconseguir així que cada actuació quedi integrada i sigui plenament funcional amb la resta d’elements. D’altra banda, a més de l’experiència adquirida, és necessari ser especialistes i específics per tal d’oferir a cada client una solució feta a mida. Així, amb una forta aposta per la qualitat i la innovació pel que fa a sistemes de treball i materials, han aconseguit un catàleg de solucions especialitzades, eficaces i definitives.

Entre els clients amb els quals han treballat, hi destaquen marques potents com Ato, Noel, Nestle, Casa Tarradellas, Zoetis, Torraspapel o Enri. A partir d’ara, MB Aplicacions Tècniques també forma part de la gran família de la UEO i a més, d’una forma ben visible amb la lona publicitària a l’exterior de l’Estadi Municipal, just al costat de la porta d’entrada. Sumem més adeptes a un projecte que no para de créixer!

 

Forma de contacte:

C/ Notari Miquel Març, 5

Olot (Girona)

690 859 006 

info@mbaplicaciones.com

www.mbaplicaciones.com 

Leave a Reply