Notícies eSports UEO

Presentació en societat de la secció virtual

Aprofitant el descans del partit entre la UEO i el Lleida Esportiu, els aficionats de l'Estadi Municipal van poder conèixer in-situ els integrants de la plantilla de la UE Olot eSports, que competeix en el videojoc FIFA 19 defensant els colors del nostre club. Liderats per Jordi Echevarría i Jordi Mestres, i amb la participació d'alguns futbolistes del primer equip com Nierga, Ginard, Aspar o Sacrest, la secció virtual de la UEO es va presentar de forma oficial davant dels espectadors olotins. Benvinguts i molta sort per a la lliga! L'esperit volcànic traspassa pantalles!

L’UE Olot eSports debuta en competició oficial

L’equip virtual de la Garrotxa s’estrena a la Pro Gaming Cup. El debut serà el 15 d’octubre, mentre que la temporada de VFO s’estrenarà al mes de novembre. Després de dos mesos d’entrenaments, l’Olot s’estrena oficialment. L’equip va començar a preparar aquest dia al Fifa18 i les últimes setmanes ha incrementat el ritme d’entrenaments al Fifa19.

La UE Olot eSports agafa forma i comença a competir

L’equip capitanejat per Jordi Echevarria acumula una setmana de rodatge i augmenta la plantilla fins a 13 jugadors. Marc Nierga, amb 9 gols, és el golejador destacat de la UE Olot eSports. Un bloc que es troba en plena pretemporada per acoblar les peces i que compta amb quatre futbolistes que competeixen a Segona B amb la Unió Esportiva Olot com són Xavi Ginard, Guillem Sacrest, Lluís Aspar i el mateix Nierga.

UEOeSports: entrem en el món virtual!

La Unió Esportiva Olot s'endinsa en el món virtual per crear una plantilla i competir en la lliga estatal del conegut videojoc FIFA18. Jugadors del primer equip com Marc Nierga o Xavi Ginard formaran part de l’UE Olot eSports, juntament amb tots els socis i aficionats que superin el procés de selecció.

Notícies eSports UEO